in

Χριστίνα Σάλτη: Η φωτογραφία με ανοιχτό φόρεμα χωρις σουτιέν που θα σε κάνει να ΣΑΛΤΑΡΕΙΣ

Η Χριστίνα Σάλτη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι Dream Show και από το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε μέσα στο σπίτι με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Τόσο ο Νίκος Οικονομόπουλος όσο και η Χριστίνα Σάλτη οφείλουν πολλά στις καρδιές που έχουν τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο ριάλιτι!

Κέρδισαν την προσοχή και την αναγνωρισιμότητά του κόσμου σε μία εποχή μάλιστα, πριν από 16 χρόνια, όπου η μουσική βιομηχανία βρισκόταν στα καλύτερά της και αναζητούσε νέα πρόσωπα!

Διαφήμιση

Η Χριστίνα Σάλτη έχει κάνει πάρα πολλές συνεργασίες με ράπερς κατά το παρελθόν και έχει συντελέσει ώστε οι μουσικές αυτές στα πρώτα τους βήματα να γίνουν πιο οικείες, έρχεται σε πιο light εκδοχή τους στο κοινό.

Διαθέτει μία διαμαντένια φωνή με χαρακτηριστική χροιά!

Δείτε στιγμιότυπα από τον τελικό του Dream Show όταν προβλήθηκε έναν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Νίκου Οικονομόπουλου όπου και αγκαλιάζει τη Χριστίνα Σάλτη

Και πώς να μην τον αγκαλιάσεις αφού εκτός από υπέροχη φωνή της είναι και μία πολύ όμορφη γυναίκα.

Μας έχει δώσει μάλιστα και μερικές εμφανίσεις οι οποίες έχουν συνταράξει το Instagram όπως και η συγκεκριμένη πιο κάτω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρία Αντωνίου: ΣΟΥ δείχνει το βασικό της ένστικτο… Και φυσικά ΔΕ ΦΟΡΑ ΤΙΠΟΤΑ. Viral Video

Ξεπεσμός: Η Τζούλια Αλεξανδράτου και η σαμπάνια των 12 ευρώ. ΝΕΟ Viral Βίντεο γιατι χωρις σαμπάνια δε μπορεί