in

Ταλέντο που χάθηκε: Τραγουδίστρια δείχνει στήθoς και στριvγκ καθώς αλλάζει στο καμαρίνι της – Παπαράτσι φωτογραφία

Η τραγουδίστρια εμφανιζόταν σε μαγαζί στο Νέο Ηράκλειο και ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να αλλάζει στο καμαρίνι της, με ένα sideboob, ένα τατουάζ λίγο πάνω από τα oπίσθια και το στριvγκ της να μας πετάνε τα μάτια έξω.

Προερχόμενη από την υπέροχη Ρωσία, είχε τελειώσει γυμναστική ακαδημία. Ασχολήθηκε με τον χορό και το τραγούδι στην Ελλάδα, αλλά το μεγάλο της πάθος ήταν πάντα η γυμναστική.

Η Μαρίνα Σάζη μας είχε απασχολήσει πριν χρόνια όταν είχε πάει χωρίς σouτιέν και με τη pώγα κάγκελο για ηχογράφηση. Η τραγουδίστρια πήγε σε στούντιο της Γλυφάδας για να κάνει την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού, αλλά δεν φορούσε σουτιέν και μας έδειξε τα «στιλέτα» της αφού εμφανίστηκε άκρως αποκαλυπτική.

Διαφήμιση

Λίγο καιρό αργότερα επανήλθε με ακόμα περισσότερο θέαμα,

Αυτή τη φορά με ένα χορταστικό sideboob και την κορυφογραμμή των oπισθίων της με το στριvγκ και το τατουάζ να συνθέτουν ένα αχτύπητο τρίο

Μετά από ένα επιτυχημένο ταξίδι στις πίστες των clubs, festivals καθώς και με πολλές και καλές συνεργασίες στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, παραγωγές με μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες και συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Θέμη Αδαμαντίδη, Πάνο Κιάμο, καθώς και με διάσημους Βούλγαρους τραγουδιστές, ήρθε η στιγμή να κάνει μια μεγάλη αλλαγή.

Σ’ αυτή τη στροφή λοιπόν, της κέντρισε το ενδιαφέρον να ασχοληθεί με τα Kangoo Jumps. Στην αρχή ήταν σαν προσωπική γυμναστική και μετά παθιάστηκε με αυτό, δίνοντας όλο της το είναι!

Σήμερα είναι μία από τις καλύτερες instructors της Ελλάδας. Με εξειδίκευση σε body transformation και Kangoo Jumps fitness program.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Φωτογραφία – Ματιές στο παρελθόν: Η Κλέλια Ρένεση με καuτό ροζ μπραζίλιαν μαγιό. Τότε που…

Ρούλα Ρέβη: Έξαλλη πόσταρε φωτογραφία από την ταυτότητά της. Πόσο ετών είναι τελικά; Ποια η διαφορά με τον Αποστόλη Τότσικα