in , ,

Νίνα Λότσαρη: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ πριν τις πλαστικες. Μα πόσες έχει κάνει τελικά;

nina-lotsari-ntokoymenta-prin-tis-plastikes-ma-poses-echei-kanei-telika

Θεωρώ πως η καριέρα μου δεν βασίστηκε πάνω στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά σε άλλα πράγματα τα οποία είχαν να κάνουν πραγματικά με την καλλιτεχνική μου υπόσταση είχε δηλώσει αρχές του 2020 καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και οι σπουδες δεν είναι ψέμα με πτυχία και διακίρισεις εντός και εκτός Ελλάδας

ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ στα 46 της

Η καλλιτεχνική της αξία αδιαμφισβήτητη αλλα μίλησε και για τις πλαστικές.
Δεν έχω αυτό το άγχος, ίσως δεν είμαι τόσο ματαιόδοξη. Φιλάρεσκη είμαι και η γυναίκα οφείλει να είναι για να προσέχει τον εαυτό της και έτσι δείχνει αυτοσεβασμό” σημείωσε
Όσον αφορά την εμφάνιση της, η γνωστή καλλιτέχνιδα πρόδωσε πως προσέχει “τόσο όσο. Δεν είμαι υπερβολική σε τίποτα. Μου αρέσουν οι ισορροπίες στη ζωή μου. Θεωρώ πως η υπερβολή κάνει πάρα πολύ κακό σε οτιδήποτε”.
Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την καλεσμένη του σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις, η Νίνα Λοτσάρη παραδέχθηκε πως “προς το παρόν αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Κάνω πράγματα που κάνουν όλες οι γυναίκες. Κάποιες μικροεπεμβάσεις έτσι ώστε να μην υποτιμώ τον χρόνο που περνάει και να μην λέω πως το dna μου είναι καλό και δεν με ενδιαφέρει τίποτα”.

“Γιατί να λες ψέματα για μικροεπεμβάσεις; Δηλαδή αφού το κάνει και η φίλη μου που είναι κομμώτρια, εγώ γιατί να μην το κάνω; Εκείνη έχει το δικαίωμα και εγώ δεν το ‘χω;” πρόσθεσε με νόημα η Νίνα Λοτσάρη.

https://www.instagram.com/p/B_SR3S8lHCP/

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ: Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου στα πιο ΚAYTA ΓYΜΝΑ ΤΗΣ

eleni-chatzidoy-etsi-gnorise-ton-eteokli-payloy-sto-gymnastirio

Ελένη Χατζίδου: Έτσι γνώρισε τον Ετεοκλή Παυλου στο γυμναστήριο