in ,

Storm Reid: Δίνει μάθημα για το σωστό Power Dressing

Η Storm Reid, η νεαρή σταρ του Euphoria, έκανε μια δυναμική εμφάνιση στο Prada Mode στο Λος Άντζελες, όταν έφτασε στην καθηλωτική εμπειρία τέχνης με ένα καλοραμμένο μπλέιζερ, ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά και μια ασορτί μίνι φούστα.

Μια μικροσκοπική μαύρη και ασημί ζώνη έσφιγγε τη μέση της, δημιουργώντας μια φιγούρα κλεψύδρας που πιθανότατα ενέπνευσε τη λεζάντα της Reid στο Instagram γράφοντας, “Μικρή μέση, όμορφο πρόσωπο”. Το μακρύ τρένο στο πίσω μέρος του σακακιού έπεφτε μέχρι τα πόδια της, δίνοντας έναν βασιλικό αέρα. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, η σταρ του «Euphoria» φόρεσε slingback Prada με χαμηλό τακούνι.

Το σύνολο της Ριντ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα της Prada για την άνοιξη 2022, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας γόνιμης συνεργασίας μεταξύ των δημιουργικών διευθυντών Miuccia Prada και Raf Simons.

Διαφήμιση

Με τη δραματική άνθηση και τη δομημένη σιλουέτα του σακακιού, η εμφάνιση της Reid δείχνει το μέλλον της μόδας μετά την πανδημία. Καθώς πολλοί σκέφτονται μια ενδεχόμενη επιστροφή στο γραφείο, το θέμα του power dressing κυριαρχεί στη συζήτηση στους κύκλους της μόδας. Αν η εμφάνιση της Prada αποτελεί ένδειξη, στο μέλλον οι άνθρωποι αγκαλιάζουν εξίσου εκλεπτυσμένες και χαλαρές σιλουέτες.

Η Ριντ εθεάθη πρόσφατα με μια άλλη εμφάνιση της Prada, ενώ βρισκόταν στο Μανχάταν, συνδυάζοντας μια μπλε ολόσωμη φόρμα, λευκό puffer jacket και τσάντα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Bella Hadid: Σέξι και ανανεωμένη, ποζάρει με μαύρα, κοντά μαλλιά

Prince Michael Jackson II: Φωτογραφία του μικρότερου παιδιού του Michael Jackson