in , ,

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με ρομαντική διάθεση, με ένα feather blazer

Η Κατερίνα Καινούργιου, εκτός από style icon και beauty addict, είναι αρκετά ρομαντική. Όταν αυτά τα δύο χαρακτηριστικά συνδυαστούν λοιπόν έχουμε την τέλεια πρόταση για εναλλακτικό ντύσιμο, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Για όσες αγαπούν το office look, αλλά θέλουν να δώσουν μια έξτρα λάμψη, λόγω της ημέρας, το feather blazer της Καινούργιου είναι η λύση. Το κλασικό χρώμα για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι το κόκκινο, ωστόσο το blush pink του blazer είναι μια εξίσου ρομαντική επιλογή.

Διαφήμιση

Η παρουσιάστρια του Σούπερ Κατερίνα ποζάρει για τον φακό, φορώντας το blush blazer σαν μπλούζα, δίνοντας ένα σέξι twist στο σύνολο. Το συνδύασε με ασορτί παντελόνι, σε ίσια γραμμή, και τα δύο από την εταιρία ACCESS Fashion. Ολοκληρώνει το outfit με ψηλοτάκουνα μπεζ πέδιλα, από την Nak και διάφορα κοσμήματα, σε χρυσούς τόνους.

Επίσης, για όσες από εσάς λατρεύετε το office glam, αλλά τα φτερά είναι υπερβολικά για εσάς, η Καινούργιου έχει δώσει στο παρελθόν μια ενναλακτική επιλογή.

Καινούργιου

Η παρουσιάστρια εδώ μας δείχνει ένα υπέροχο μπεζ σύνολο από την Brigitte Boutique. H Κατερίνα έχει επιλέξει πάλι να φορέσει το blazer σαν τοπ, ενώ ο γιακάς με στρας και διαμαντάκια τονίζει το μπούστο της. Από κάτω φοράει ένα ασορτί μπεζ παντελόνι και μια ζώνη στη μέση, αναδεικνύοντας την σιλουέτα της. Τα τακούνια είναι διάφανα με στρας και θα σας συνοδεύσουν υπέροχα σε βραδινές εξόδους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελευθερία Ελευθερίου: Τα βράδια τρώει σαλάτα και δροσίζεται γιατί όλη τη μέρα καίει! Η συνταγή εδώ

Ιωάννα Τούνη: «Φωτιά» στα κόκκινα – Ποζάρει μέσα σε μπανιέρα και προκαλεί την ανδρική φαντασία