in

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε το σέξι, καρό outfit που όλες θέλουμε σαν τρελές

Θηλυκό κορμί διαθέτει η όμορφη δημοσιογράφος και ξέρει πώς θα το αναδείξει

Για τις ενδυματολογικές της επιλογές φημίζεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και όχι άδικα!

Την Τετάρτη 2/3, μοιράστηκε με τους περισσότερους από 617.600 followers της μία mirror selfie, στην οποία εμφανίζεται με ένα υπέροχο ασπρόμαυρο, καρό σύνολο, το οποίο είναι κατάλληλο για την εποχή που διανύουμε, την άνοιξη.

Διαφήμιση

Το ψηλόμεσο εφαρμοστό παντελόνι αγκαλιάζει τους γοφούς της, ενώ το crop top με τις λεπτές τιράντες αναδεικνύει το ντεκολτέ και την λεπτή μέση της.

Πρόκειται για ένα σέξι outfit, το οποίο είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα που θέλει να επιδείξει τις καμπύλες της. Μπορεί να φορεθεί τόσο το πρωί με στιλάτα sneakers και μία ζακέτα όσο και το βράδυ με hot γόβες και δερμάτινο jacket. Nα θυμάστε ότι το καρό είναι κομψό και σοφιστικέ. Τολμήστε και εμφανιστείτε με ένα total καρό outfit, να είστε σίγουρες πως θα μαγνητίσετε τα βλέμματα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ναταλία Δραγούμη: Με διάθεση στα ύψη, απολαμβάνει βόλτες στην Αίγινα

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Απίστευτη κίνηση από όλο τον κόσμο. Νοικιάζουν σπίτια μέσω Airbnb και στηρίζουν τους Ουκρανούς