in ,

Κόνι Μεταξά: Το λαχταριστό πρωινό με δημητριακά που επιλέγει η τραγουδίστρια

Η όμορφη καλλιτέχνιδα ξέρει ότι το breakfast είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας

Η Κόνι Μεταξά, κόρη του Λευτέρη Πανταζή, ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή, εφοδιάζοντας τον οργανισμό της με θρεπτικά συστατικά.

Η 31χρονη τραγουδίστρια γνωρίζει ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και για αυτό δεν το παραλείπει ποτέ.

Διαφήμιση

Το πρωί της Τρίτης 15/2, ανάρτησε στα InstaStories μία φωτογραφία με το υγιεινό, νόστιμο και χορταστικό breakfast που απόλαυσε. Πρόκειται για ένα μπολ με γάλα, δημητριακά, καρύδια, σταφίδες και μέλι!

Αν δοκιμάσετε το νόστιμο πρωινό της Κόνι Μεταξά, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας γεμάτοι ενέργεια και θα νιώστε πείνα αργά το μεσημέρι.

Ας τα αναλύσουμε ένα-ένα:

Το γάλα χτίζει τους μύες και δυναμώνει τα δόντια. Χάρη στο ασβέστιο και τη βιταμίνη D, βοηθά στο κάψιμο του λίπους. Όμως, μην το παρακάνετε. Η προτεινόμενη ημερήσια δόση είναι τρεις κούπες.

Τα δημητριακά περιέχουν υδατάνθρακες, οι οποίοι αποτελούν την κύρια πηγή ενέργειας για το σώμα μας. Μετά από μία πολύωρη νηστεία, λόγω του βραδινού ύπνου, ο οργανισμός τους χρειάζεται.

Τα καρύδια μειώνουν την κακή χοληστερόλη και τις πιθανότητες εγκεφαλικού επεισοδίου και μας προστατεύουν από τον καρκίνο του μαστού, του προστάτη και του παχέος εντέρου. Παράλληλα, έχουν αντιοξειδωτική δράση, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Οι σταφίδες αποτελούν ένα θρεπτικό και εύπεπτο σνακ. Πλούσιες σε φυτικές ίνες, δρουν κατά του καρκίνου. Ακόμη, περιέχουν ασβέστιο, οπότε αν τις καταναλώνετε τακτικά, τα οστά σας θα δυναμώσουν.

Το μέλι είναι ο θησαυρός της φύσης! Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, εξαλείφει τα στομαχικά προβλήματα, ρυθμίζει τα επίπεδα χοληστερόλης, ανακουφίζει από τον πονόλαιμο και τον βήχα. Επιπροσθέτως, χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά του, καταπολεμά τη γήρανση.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έλενα Τσαβαλιά: Τα γενέθλια, ο Μάρκος Σεφερλής και η φωτογραφία με το… ΠΙΝΕΛΟ

Maria Menounos

Μαρία Μενούνος: Η δική της εκδοχή του Little Black Dress