in

Φωτογραφία: Η Αναστασία Γιούσεφ με μπουρνούζι και ανοιχτά πόδια σε συμβουλεύει για να….ΑΝΕΒΕΙΣ

«Κάντε αυτό που σας ευχαριστεί, γιατί ζωή είναι μικρή» τονίζει η όμορφη χορεύτρια

Για το γυμνασμένο της κορμί και τις «καυτές» αναρτήσεις της φημίζεται η Αναστασία Γιούσεφ και το βράδυ της Τρίτης 15/3 ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία στο Ιnstagram, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της, στις οποίες εμφανίζεται με το μπουρνούζι της και τα μαλλιά της τυλιγμένα σε πετσέτα.

Ξεχειλίζοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, βρίσκεται σε ένα ξύλινο κάθισμα, χαμογελά και η επιδερμίδα της λάμπει. Αν και το μπουρνούζι κρύβει τα επίμαχα σημεία του σώματός της, έχει φροντίσει να αναδείξει το ωραίο της ντεκολτέ και τα καλλίγραμμα πόδια της.

Διαφήμιση

Η εκρηκτική χορεύτρια, αφού αναζωογονήθηκε κάνοντας μπάνιο, θέλησε να στείλει στους περισσότερους από 446.800 followers της τις δικές της συμβουλές για τη διατήρηση της καλής ψυχικής υγείας και διάθεσης.

«Εδώ ο κόσμος καίγεται και εγώ…κάνω sauna🔥🤣Αστεράκια μου, τελικά ξέρετε τι συνειδητοποίησα; Όσο και να αγχωθούμε με όλα αυτά πού γίνονται στον κόσμο, δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε 🥰 Οπότε ότι πιο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να τον προσέχουμε. Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική, λοιπόν, κάντε γυμναστική, περιποιηθείτε, βγείτε με τους φίλους σας και κάντε αυτό που σας ευχαριστεί ,γιατί ζωή είναι μικρή και δεν θα αφήσουμε κανέναν να καθορίσει την ευτυχία μας ❤ Με πολύ αγάπη» σημειώνει στη λεζάντα του post της, το οποίο έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 21.400 likes και δεκάδες σχόλια, και εμείς θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της.

Πράγματι, δεν μπορούμε να ελέγξουμε όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, ούτε να βάλλουμε ένα τέλος στον πόλεμο στην Ουκρανία. Για αυτό και επειδή η ζωή κυλά με γρήγορο ρυθμό, ας ομορφύνουμε τη δική μας καθημερινότητα, εντάσσοντας σε αυτήν πράγματα που μας δίνουν χαρά και περνώντας χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το να αφήνουμε τον εαυτό μας «να πέφτει» ψυχολογικά, δεν ωφελεί πουθενά και κανέναν. Βέβαια, μερικές φορές συμβαίνει και είναι άκρως φυσιολογικό, αλλά θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη να σηκωθούμε ξανά και να πορευτούμε με ενέργεια και χαμόγελο. Ζητήστε τη βοήθεια της οικογένειάς σας, των φίλων σας ή ενός ειδικού, συζητήστε ό,τι σας βασανίζει. Να θυμάστε, κάποιοι ζουν μία φορά και άλλη καμία, ας είμαστε στην πρώτη κατηγορία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μακιγιάζ: Το viral trend του ουράνιου τόξου, που κυριαρχεί στο Tik Tok

Εβελίνα Σκίτσκο: Με παριζιάνικο αέρα λάμψης το μοντέλο του GNTM