in

Anastasia Martzipanova: Η βασίλισσα των side και underboobs ανέβασε νέο υλικό

Η Anastasia Martzipanova έχει χίλιους και έναν τρόπους για να δείξει στους ακόλουθους της το στήθος της όσο πιο περιφερειακά γίνεται.

Ζούμε στην εποχή που το μισό είναι καλύτερο από το όλο και που το preview είναι καλύτερο από το final view. Κι αυτό γιατί αυτά είναι τα πιο σπάνια και εν τέλει αυτά που καταφέρνουν να προκαλέσουν στον άντρα την κατακόρυφη άνοδο της λίμπιντο και της φαντασίας του.

Τα νέα κορίτσια μοιάζουν να είναι άρπα κόλα σε αυτό και να θέλουν να τα δώσουν όλα γρήγορα. Οπότε είναι ευχάριστα ξαφνικό που η Anastasia Martzipanova δεν πηγαίνει από τον ίσιο δρόμο, αλλά παίρνει τον περιφερειακό.

Διαφήμιση

Στην κοινωνία του διαδικτυακού nudity υπάρχουν και ορολογίες.

Το sideboob είναι όταν το στήθος φαίνεται από πλάγια, με το ρούχο να είναι συνήθως πιο αέρινο και να καλύπτει μόνο το κέντρο.

Underboob είναι όταν το μπλουζάκι είναι τόσο κοντό ή τόσο χαλαρό που μπορείς να δεις το στήθος από κάτω.

Η Anastasia Martzipanova μοιάζει να έχει την πρωτοκαθεδρία σε αυτές τις δύο κατηγορίες, αφού στο προφίλ της στο Instagram θα βρεις πολλούς τρόπους για να δεις το στήθος της είτε από πλάγια είτε από κάτω.

Εκείνη επιλέγει πάντα να δείχνει το στήθος της σε περιφερειακές καταστάσεις και ποτέ straight και έτσι καταφέρνει να κάνει την διαφορά.

ΔΕΣ το υλικό εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έρευνα: Σε αυτή την ηλικία η γυναικεία απιστία παίρνει φωτιά

Επιτέλους: Αποκαλύφθηκαν τα τρία είδη βλακείας. Απο ποιό πάσχεις; Διάβασε την έρευνα