in

Να κανουμε push ups. Η Michelle Lewin θέλει να σου δείξει τι πάει να πει γυμναστική. Θα δεις;

Η Μισέλ Λιούιν, η γυμνάστρια – «τούμπανο» με το γραμμωμένο σώμα έγινε γνωστή από τα καλοσμιλεμένα οπίσθια της όταν Πριν μερικά χρόνια αποφάσισε να αφήσει το personal training και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Στη συνέχεια αφού κέρδισε την αναγνωρισιμότητά από το μόντελινγκ και έχει περίπου 15 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram επέστρεψε στο Personal όπου και διαπρέπει

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι κόποι και οι προσπάθειες που κατέβαλε η Μισέλ Λιούιν για να έχει αυτό το σώμα απέφεραν καρπούς καθώς της άνοιξαν διάπλατα οι πόρτες των μεγάλων ανδρικών περιοδικών που ζητούσαν μανιωδώς να την φωτογραφίσουν.

Διαφήμιση

Όχι και άδικα εδώ που τα λέμε καθώς ο φακός την λατρεύει, εκείνη και τις καμπύλες της.

Η Μισέλ συνηθίζει να φοράει μικροσκοπικά μπικίνι προκειμένου να δείχνει όσο το δυνατόν περισσότερο τα οπίσθια της στις παραλίες, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Εκτός από καλλίγραμμο σώμα, η γυμνάστρια διαθέτει και μία μεγάλη συλλογή με μαγιό τα οποία φοράει και φωτογραφίζεται σε όλα τα μέρη του σπιτιού της. Η Μισέλ ανεβάζει τα belfies της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι followers πέφτουν να πεθάνουν… στα όργανα του γυμναστηρίου.

Στη συνέχεια θέλει να σου δείξει τι πάει να πει γυμναστική και να κάνετε πους-απς μαζί

θα της χαλάσεις χατίρι;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Λιόλιου: ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕ. Με Διαφάνεια ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ έρχονται πολλαπλά εγκεφαλικά

Ποια Μόνικα Μπελούτσι; Η Federica Nargi, η πιο ωραία Ιταλίδα σου λέει Τι…άμμο. Φωτογραφία