in

Σε αμμώδη παραλία, η Βίκυ Κάβουρα διαφημίζει μαγιό και αναστατώνει με τις καυτές αναλογίες της

Δες τις φωτογραφίες της όμορφης επιχειρηματία-ηθοποιού στο Instagram

Αναμφίβολα, η Βίκυ Κάβουρα ανήκει στην κατηγορία των πιο εντυπωσιακών γυναικών ηθοποιών της ελληνικής showbiz. Πέρα από την ενασχόλησή της με την υποκριτική, έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, εσωρούχων και μαγιό και φυσικά διαφημίζει η ίδια τα προϊόντα του brand της, μιας που διαθέτει όλο το «πακέτο»! Ξανθιά, ναζιάρα, πανέμορφο πρόσωπο και τέλειες αναλογίες, δεν υστερεί σε τίποτα από τα μοντέλα με διεθνή καριέρα.

Και την Τρίτη 24/5, «εκτόξευσε» τη θερμοκρασία στο Instagram, όταν δημοσίευσε πέντε άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες, θέλοντας να διαφημίσει ένα από τα σέξι μπικίνι της εταιρείας της.

Διαφήμιση

Σε ονειρεμένη, αμμώδη παραλία, η 33χρονη επιχειρηματίας παίζει με τον φωτογραφικό φακό και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Το στράπλες μπικίνι τοπ αναδεικνύει το ντεκολτέ της, το beach hair look αποθεώνει τη θηλυκότητά της, τα καλλίγραμμα πόδια και οι ωραίοι γλουτοί της προκαλούν.

Απελευθερωμένη και ανέμελη, η Βίκυ Κάβουρα απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της, ξεκουράστηκε και πόζαρε με σεξαπίλ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Η έρευνα έδειξε: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κόλπο για να χάσετε περισσότερα κιλά όταν κάνετε δίαιτα

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ η Μάιλι Σάιρους: Τι προτιμάει περισσότερο; Μαριχουάνα ή κοκαΐνη. Έτσι “φτιάχνεται” η Miley Cyrus