in

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η τραγική ιστορία του κοριτσιού του 3 2 1 Antenna που έγινε κριτής στο DWTS

Επιστροφή στην τηλεόραση για τη Μαρίνα Λαμπροπούλου που μάθαμε από το 3-2-1 ΑΝΤ1 αυτή τη φορά ως κριτής στο Dancing with the Stars

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία είναι παρουσιάστρια και χορεύτρια, αποσύρθηκε για κάποια χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα και στη συνέχεια επέστρεψε στη γενέτειρά της, την Καβάλα. Αποφάσισε έτσι να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ απέκτησε και έναν γιο.

Διαφήμιση

Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το χαμογελαστό κορίτσι του «3,2,1». Σε συνέντευξη που έδωσε παλαιότερα στην εκπομπή Happy Day, είχε αποκαλύψει ότι ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, πέθανε ξαφνικά από ανεύρυσμα εγκεφάλου, όταν ήταν μόλις 47 χρονών.

Οπως είχε εξομολογηθεί η Μαρίνα Λαμπροπούλου, τον άτυχο άντρα, είχε βρει νεκρό, ο ίδιος τους ο γιος. Μάλιστα, ο μικρός βραβεύτηκε στο σχολείο για την ανδρεία του και την ψυχραιμία του, όταν ένα πρωί βρήκε τον μπαμπά του νεκρό.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, έχει κάνει μια νέα αρχή, καθώς έχει επιστρέψει στην Αθήνα και έχει ανοίξει σχολή χορού στη Νέα Σμύρνη.

Χθες την είδαμε κριτή στο DWTS του Star Channel

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζέτα Δούκα Νίνα Λοτσάρη: Viral Φωτογραφία. Γιατί ντύθηκαν σαν καρναβάλια

Κατερίνα Στικούδη: Πιο ολόιδιο πεθαίνεις. Σε ποιον μοιάζει το μωρό. Οι πρώτες φωτογραφίες