in

Ποια ροζ τσούχτρα; Η Μελίσα Τζιράλντο μένει γυμνή και σε τσιμπάει με το κεντρί της. Φωτογραφία

Λένε πως οι μεγαλύτερες και πιο γεμάτες εμπειρίες στην ζωή έρχονται όταν γνωρίζεις νέα πράγματα, όταν ταξιδεύεις σε νέους τόπους και μαθαίνεις νέες κουλτούρες.

Και πάνω που όλοι ασχολούμαστε με τις ροζ τσούχτρες εντοπίζουμε στο instagram μία μέλισσα η οποία είναι έτοιμη να μας στείλει στα επείγοντα

Διαφήμιση

Γενικά το να διευρύνεις τους γεωγραφικούς σου ορίζοντες είναι πάντα ευεργετικό. Απλώς σε ορισμένους τόπους πρέπει να είσαι και προσεκτικός γιατί κυκλοφορούν επικίνδυνα έντομα που μπορεί να σου κάνουν ζημιά!

Η Μελίσα Τζιραλντό είναι ένα εξωτικό έντομο με κεντρί που σε παραλύει και σβήνει κάθε άλλη θηλυκή ύπαρξη από το μυαλό σου.

Η Μελίσα είναι μοντέλο από την Κολομβία και ευτυχώς για μας υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να την βγάλουν έξω από τα στενά σύνορα του εσκομπαρικού καμβά. Γενικά οι Κολομβιανές μετά την Σοφία Βεργκάρα άρχισαν να παίρνουν αυτό που τους αξίζει: την αμέριστη προσοχή μας.

Η Μελίσα φωτογραφίζεται για το περιοδικό Treats Magazine ολόγυμνη, σε άσπρο φόντο, με τα μαλλιά της να καλύπτουν γυμνές επιφάνειες του σώματος της, αλλά όχι το στήθος της. Αυτό το δείχνει με περηφάνια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έρευνα: Γιατί επανεμφανίζεται ο καρκίνος του μαστού; Το μυστικό βρίσκεται στα… γονίδια

Το Viral Βίντεο του αιώνα: Η Λίντσεϊ Πέλας τρέχει και… το στήθος της ακολουθεί