in , ,

Ζενεβιέβ Μόρτον: Η φωτογραφία με το βρεγμένο φανελάκι θα σε στείλει για υπογλώσσια. Μιλφάρα για GNTM –

Τώρα που ξεκίνησε το Next Top Model Ελλάδας και μπορούμε να βλέπουμε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας σε αυτό έχουμε να κάνουμε μερικές προτάσεις προς την παραγωγή του GNTM!

Άλλωστε τμετά από πρόταση του koolnews ήρθε η Μαίρη Βυτινάρος στην Ελλάδα.
Η Ζενεβιέβ Μόρτον είναι μοντέλο από την Νότιο Αφρική και πρόσφατα φωτογραφήθηκε στην παραλία με το βρεγμένο φανελάκι της και μας προκαλεί θα θαυμάσουμε τα κάλλη της.

Το 34χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε για τις σελίδες της νοτιοαφρικανικής έκδοσης του περιοδικού GQ και τρέλανε τους άνδρες με το λάγνο βλέμμα της και το καλλίγραμμο κορμί της. Η Τζενεβίβ έγινε γνωστή όταν φιλοξενήθηκε το 2011, το 2012 και το 2013 στις σελίδες του Sports Illustrated.

Διαφήμιση

Επίσης έχει φωτογραφηθεί και για το περιοδικό Esquire, το οποίο την έχει στο παρελθόν συμπεριλάβει στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.

Η Μόρτον στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό είπε ότι της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, οι βόλτες με τις φίλες της και οι τακτικές επισκέψεις στο γυμναστήριο.

Επίσης ανέφερε πως τρελαίνεται να μαγειρεύει για τους φίλους της όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο. Και νοικοκυρά η καυτή Τζενεβίβ. Όσο για εμάς, μας αρέσουν τα πάντα επάνω της…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Όταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έπεφτε από… γαϊδούρια!

ριάνα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Όταν η Ριάνα ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ στο γκολ του Γκέτσε. Σήκωσε την μπλούζα κ τρέλανε το Μαρακανά – Φωτογραφία