in

Μόδα: Οι πιο καλοντυμένες σταρ έκαναν ρομαντικές ή ροκ εμφανίσεις

Κάθε τόσο, η μόδα χωρίζεται σε ομάδες και την περασμένη εβδομάδα διαιρέθηκαν σε ροκ επαναστάτες και ρομαντικούς. Σίγουρα, μερικοί αγκάλιασαν και τα δύο looks, όπως η Rihanna που με την παστέλ γούνα και τα κοσμήματα που φόρεσε για να πάει στη συλλογή φθινοπώρου του 2022 της Gucci, αλλά οι περισσότεροι σταρ διασκέδασαν κάνοντας all-in, με μια μοναδική αισθητική.

Καθώς οι διασημότητες λοιπόν πετούσαν σε όλο τον κόσμο για επιδείξεις μόδας και τελετές απονομής βραβείων, γέμισαν τις βαλίτσες τους με πολυεπίπεδα φορέματα ή δερμάτινες μπότες μέχρι τους μηρούς, δημιουργώντας απίθανες στιλιστικές στιγμές.

Διαφήμιση

Στο Λονδίνο, το glam σετ εντρυφούσε στην κομψή σχεδιαστική γραμμή Βρετανών σχεδιαστών, όπως της Simone Rocha και του Erdem Moralıoğlu. Στο σόου της Rocha, η FKA Twigs εμφανίστηκε σαν να είχε βγει από μια ταινία της Jane Austen ή ένα επεισόδιο του Bridgerton.

Ντυμένη με στρώσεις από λευκό τούλι, με κορδέλες πίσω της και ένα στέμμα με μαργαριτάρια, η Twigs ήταν ο απόλυτος συνδυασμός εποχών, αναφορών και στυλ, ένα αληθινά πρωτότυπο σύνολο που ζωντάνεψε τις πρώτες σειρές του σόου. Μπορεί κανείς μόνο να ελπίζει ότι θα κοσμήσει το Παρίσι με την παρουσία της.

Στη Bottega Veneta, η Tracee Ellis Ross ήταν εξίσου εντυπωσιακή, αλλά η σταρ ενσωμάτωσε την αίγλη του κυβερνοπάνκ.

Προσφέροντας την τελευταία ματιά στη δουλειά του πρώην δημιουργικού διευθυντή Daniel Lee, η Ross ήταν στα καλύτερά της με τιρκουάζ μίνι φόρεμα και δερμάτινο παλτό. Δεδομένης της ικανότητάς της να συνδυάζει ακόμη και τις πιο δύσκολες εμφανίσεις της Bottega, η Ross αναμφίβολα θα διασκεδάσει όταν φορέσει μία από αυτές τις φούστες με κρόσσια από το ζωηρό ντεμπούτο του Matthieu Blazy.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το δημόσιο μήνυμά της για τον πόλεμο στην Ουκρανία

X Factor: Έρχεται η πρεμιέρα του talent show στο MEGA