in

Τζένη Θεωνά: Με glam εμφάνιση στο θέατρο Λαμπέτη

Ο θεατρικός θίασος της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους» έκοψε εχθές την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο θέατρο Λαμπέτη, μέσα σε ένα εορταστικό event.

Η Τζένη Θεωνά έδωσε το παρόν της, με ένα υπέροχο σύνολο, με δύο κομμάτια που λατρέψαμε. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός φόρεσε ένα γκρι μακρυμάνικο πουλόβερ, διακοσμημένο με πέρλες στο γιακά και ένα ψηλόμεσο μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Ολοκλήρωσε το σύνολο με καφέ μποτάκια με λεπτό τακούνι, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μια κομψή αλογοουρά, με ένα λευκό scrunchie.

Το μακιγιάζ της ήταν επικεντρωμένο στα μάτια της, με μωβ σκιά και glitter, ενώ στα χείλη φόρεσε ένα απαλό ροζ κραγιόν. Όσον αφορά τα κοσμήματα, επέλεξε δύο διακριτικά δαχτυλίδια.

Διαφήμιση

Πριν λίγες μέρες, την Τρίτη 8/2, η Τζένη Θεωνά συμπλήρωσε τα 39 της χρόνια και γιόρτασε το γεγονός και με τους συνεργάτες της στο θέατρο. Οι συμπρωταγωνιστές της της έκαναν μια έκπληξη, με μια τούρτα που έγραφε πάνω Salvadore Ferragamo.

«Ρε σας αγαπώ. Πάμε για 13χρόνια “Σεσουάρ για δολοφόνους”. Δεν θυμάμαι στα προηγούμενα γενέθλια τι είχα ευχηθεί και κατέληξα με αυτά τα άτομα! Αλλά σίγουρα Δανάη Μιχαλάκη, Ιωάννη Απέργη, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο και Χάρη Χιώτη κάποια ευχή έχει εκπληρωθεί. Aχ -“Τα Ferragamo μου δεν αξίζουνε μπροστά σας” . Ανταποδίδω με όλο μου το είναι. Φέτος έκανα την ίδια ευχή σε τέσσερις τούρτες. Πιστεύω καρφιτσώθηκε. Δεν παίζει να μη βγει. Θυμηθείτε του χρόνου να σας πω. Μέχρι τότε Σας Αγαπώ!», γράφει συγκινημένη η Τζένη Θεωνά.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Ιωάννα Σαρρή, “ΤΟ ΣΩΜΑ” του ριάλιτι μοντέλων υγρό μετά τα χιόνια στη μπανιέρα. Φωτογραφία ύμνος

Κόνι Μεταξά: Πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά της από Ελένη Φουρέιρα και Λευτέρη Πανταζή. Πόσο ετών έγινε;