in , ,

Alexa Demie: Πως να φορέσετε τις τάσεις της δεκαετίας του ’70, που κυριαρχούν σε όλο το instagram

Η μόδα είναι κυκλική και με την πρόσφατη αναβίωση των ψηλόμεσων παντελονιών, των κροσέ και των wrap φορεμάτων, καμία δεκαετία δεν έχει τραβήξει περισσότερη προσοχή από τη δεκαετία του ’70. Την τάση ακολουθεί και η Alexa Demie, η σταρ του Εuphoria.

Flare παντελόνια

Τα φαρδιά παντελόνια, που θεωρούνταν μεγάλο όχι στο χώρο της μόδας εδώ και δεκαετίες, είναι η πεμπτουσία της δεκαετίας του ’70. Για το 2021, συνδυάστε τα παντελόνια αυτά με πλεκτά και πλατφόρμες. Η Demie τα έχει στην γκαρνταρόμπα της σε όλες τις αποχρώσεις.

Διαφήμιση

Πλεκτά σε έντονα σχέδια και χρώματα

Σύμφωνα με τους στιλίστες, τα πλεκτά είναι τέλεια για όσους αγαπούν να είναι άνετοι αλλά να πειραματίζονται παράλληλα με τις τάσεις. Η Alexa προτίμησε ένα σε έντονο τιρκουάζ χρώμα, πάνω από γαλάζιο εμπριμέ ζιβάγκο.

Μεγάλα Γυαλιά Ηλίου

Ο στυλίστας Noah Diaz συνιστά τα υπερμεγέθη sunnies ως έναν εξαιρετικό τρόπο για να βυθίσετε τα πόδια σας στα νερά της δεκαετίας του ’70. Επιπλέον, υπάρχουν τόσα πολλά διασκεδαστικά σχήματα και μεγέθη που μπορείτε να ενσωματώσετε σε όλα σας τα ντυσίματα. Η Demie τα έχει προτιμήσει πολλές φορές, όπως εδώ με μια υπερμεγεθή μαύρη φόρμα.

Crochet

Το Crochet έχει γίνει η τελευταία τάση του TikTok. Δοκιμάστε μια φούστα με κρόσσια ή, για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, μια τσάντα με χάντρες.

Μεταξωτό φόρεμα

Δημιουργούν μια πραγματικά κομψή παριζιάνικη εμφάνιση, τα μεταξωτά φορέματα είναι απαραίτητα για τη τάση εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’70. Η Demie τα έχει προτιμήσει σε καθημερινές εμφανίσεις ή ακόμα και το κόκκινο χαλί.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Όλγα Φουντέα: Επέστρεψε στο Instagram και σπάει όλα τα ρεκόρ χωρίς φιλτρα και giveaways. Αιτία οι φωτογραφίες της

Lottie Moss: Αν και βρίσκεται σε αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά, δεν σταματά να κολάζει το Instagram με σέξι στιγμιότυπα