in ,

Ιωάννα Μαλέσκου: Ιδέες για να εξυψώσετε τα σύνολα της δουλειάς σας

Ιωάννα Μαλέσκου

Κάθε γυναίκα μπορεί να ξοδεύει πάνω από δέκα ώρες καθημερινά στο δρόμο της προς το γραφείο, στη δουλειά της και στην επιστροφή από αυτήν.

Καθώς η εργασία είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να δείχνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Το να δείχνετε υπέροχη μπορεί να είναι η τόνωση της αυτοπεποίθησης που χρειάζεστε για να ξεκινήσεις μια υπέροχη μέρα.

Το μόνο μυστικό που χρειάζεστε λοιπόν για μια χαρούμενη μέρα στο γραφείο είναι να δημιουργήσετε νέα σύνολα, χρησιμοποιώντας τα ρούχα που υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα σας.

Διαφήμιση

Μπλέιζερ

Εάν δεν διαθέτετε ήδη ένα μπλέιζερ στην γκαρνταρόμπα σας, θα πρέπει πιθανώς να αποκτήσετε ένα, αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωση του άρθρου.

Εύκολα στο να τα συνδυάσετε και αριστοκρατικά, μπορείτε να φορέσετε το μπλέιζερ σας με φόρεμα, πουκάμισο ή τοπ και τζιν. Ό,τι κι αν επιλέξετε, επιλέξτε έντονα σχέδια και χρώματα που ξεχωρίζουν, όπως αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου. Δεν χρειάζεται να είναι μόνο μαύρο ή άσπρο. Θα σας συμβουλεύσουμε να πάρετε όσα περισσότερα χρώματα μπορείτε.

Φαρδιά παντελόνια

Ένα μοντέρνο βασικό ένδυμα είναι τα φαρδιά παντελόνια. Έχοντας επιστρέψει στην κορυφή του πίνακα των τάσεων της μόδας, αυτά τα παντελόνια διατίθενται σε κάθε χρώμα.

Ταιριάζουν με γόβες, αθλητικά ή ακόμα και ένα μποτάκια.

Δοκιμάστε να συνδυάσετε αυτό το παντελόνι με ένα μπλέιζερ. Για χρωματικές ιδέες, το γκρι, το μπεζ, το λευκό και το μαύρο είναι τα βασικά χρώματα στα οποία πρέπει να επενδύσετε τα χρήματα σας.

Μονοχρωματικά σύνολα

Ό,τι κι αν κάνετε, πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα μονόχρωμο look. Διαχρονικά, κομψά και εντυπωσιακά, αυτά τα looks κυριολεκτικά κραυγάζουν αυτοπεποίθηση και θα γυρίσουν τα κεφάλια κάθε φορά που περπατάτε. Η Ιωάννα Μαλέσκου προτίμησε ένα σε λιλά απόχρωση.

Statement μπλούζες και τζιν

Η σωστή statement μπλούζα, συνδυασμένη με ένα ζευγάρι τζιν, και είστε έτοιμοι. Η Μαλέσκου τόλμησε να φορέσει μια αμάνικη φλοράρ μπλούζα, μαζί με το κλασικό καμπάνα τζιν.

Θυμηθείτε να πειραματιστείτε και με αξεσουάρ. Η τοποθέτηση αξεσουάρ με τον σωστό τρόπο προσθέτει λίγη γοητεία στο ντύσιμό σας και τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφώσουν μια κατά τα άλλα απλή εμφάνιση σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, που θα συζητηθεί.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με chic ντύσιμο και αναστατώνει το Instagram

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μας προσκαλεί στην «Αυλή των Θαυμάτων – Το Μιούζικαλ»