in

Μιράντα Κερ: Φωτογραφίζεται ολόγυμνη και το πνεύμα μας παρανοεί

Σκεφτόμασταν ότι σήμερα θα είναι μια ήρεμη μέρα, γιατί είμαστε μόλις 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές και οι ζέστες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

Όταν όμως ο άνθρωπος κάνει σχέδια, κάποιος άλλος γελά. Και πάνω στο γέλιο του αφήνει αμανάτι την Μιράντα Κερ να κυκλοφορεί και να προκαλεί εγκεφαλικές διαταραχές ακόμα και στο πνεύμα.

Η Μιράντα Κερ είναι ένα supermodel από την Αυστραλία που πλέον είναι και επιχειρηματίας. Γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1983 στη Σύδνεϋ της Αυστραλίας. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ στην ηλικία των 13 ετών και στη συνέχεια εργάστηκε ως αγγελάκι της Victoria’s Secret από το 2007 έως το 2018.

Διαφήμιση

Εκτός από το μόντελινγκ, η Κερ είναι επίσης γνωστή για τις συνεργασίες της με διάφορες εταιρείες, όπως η Swarovski και η Wonderbra. Επιπλέον, έχει ιδρύσει τη δική της σειρά εσωρούχων και είναι επίσης γνωστή για την προσωπική της ζωή, καθώς είναι παντρεμένη με τον Βρετανό ιδιοκτήτη της Snapchat, Εβάν Σπίγκελ, και έχουν δύο παιδιά μαζί.

Ένα γιο επίσης έχει και από τον πρώτο της γάμο με τον Ορλάντο Μπλουμ

Από την στιγμή που χώρισε τον Μπλουμ και προτού καν τη σχέση η Miranda Kerr είχε γίνει πολύ απελευθερωμένη, άνετη και ανοιχτή στα πάντα

Το απελευθερωμένη μεταφράζεται ως «γδύνομαι αφειδώς όποτε μου το ζητάνε, κυκλοφορώ σε εκδηλώσεις χωρίς εσώρουχα και τα δίνω όλα στο πιάτο στο Instagram». Τα πεπραγμένα της Μιράντα όταν κυκλοφορούσε ελεύθερη για σχεδόν ενάμιση χρόνο, συμπυκνωμένα σε μια φράση.

Στην φωτογράφηση της για τη βρετανική έκδοση του περιοδικού GQ, η Μιράντα Eminem ολόγυμνη μπροστά στον φακό του Μάριο Τεστίνο. Εντάξει, όχι ολόγυμνη. Φοράει μακριές κάλτσες!!!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τραγωδία στη Κέρκυρα: Έγκυος έχασε το μωρό της γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο εναέριο μέσο από την Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Ραντεβού στα Τυφλά – Έτσι ερωτεύτηκε την Μέγκαν Μαρλ – Την είδε και…