in

Κώστας Καραφώτης: Παραλίγο να τον σκοτώσω. Το περιστατικό που θα τον στιγμάτιζε για πάντα

Κώστας καραφώτης

Όταν πρόκειται για αποκλειστικές φωτογραφίες ενός νεόκοπου ζευγαριού στη σόουμπιζ τότε οι παπαράτσι μπορούν να γίνουν πολύ φορτικοί, αλλά πολύ περισσότερο να γίνουν επικίνδυνοι για τους άλλους και τον εαυτό τους.

Ένας από αυτούς παραλίγο να προκαλέσει το θάνατο του και μάλιστα από τον τραγουδιστή, ο οποίος σοκαρίστηκε

.

Διαφήμιση

Ο Κώστας Καραφώτης περιγράφει σε συνέντευξη του πως έκαναν οι παπαράτσι όταν ήταν μαζί με τη Μάρω Λύτρα και εν γένει πως είναι όταν η δημοσιότητα του προκαλεί προβλήματα στα προσωπικά του.

«Εγώ πάντα στην άκρη το είχα το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Άλλοι το έφερναν στη μέση! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν δίνω βάση στην προσωπική μου ζωή, πάντα δίνω. Απλά δεν το βγάζω εγώ προς τα έξω.

Όμως, όταν υπάρχουν δύο επώνυμοι σε μια σχέση, είναι δύσκολο να κρυφτεί. Δεν σημαίνει ότι ο ένας από τους δύο αναγκαστικά το τραβάει από τα μαλλιά για να βγαίνει προς τα έξω. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι επώνυμες σχέσεις πουλάνε. Πιο εύκολα φυλάσσεται μια σχέση με κάποιον μη επώνυμο και αυτό το έχω πετύχει» ανέφερε ο τραγουδιστής και ανέφερε ένα περιστατικό που τον στιγμάτιζε.

«Είχε πεταχτεί paparazzi μπροστά από το αυτοκίνητό μου για να μας βγάλει φωτογραφία με τη Μάρω (Λύτρα). Φορούσε μαύρα και δεν τον είχα δει, παραλίγο να τον πατήσω.

Ήμασταν στην Άνω Γλυφάδα, κατέβαινα μια κατηφόρα, τον είδα και σταμάτησα απότομα. Καταρχήν τρόμαξα! Είναι δυνατόν να ρισκάρει κάποιος τη ζωή του για να βγάλει εμένα μια φωτογραφία;».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Βρήκαμε το μάστορα μας: Η Χριστίνα Κολέτσα με brazilian μαγιό και τρυπάνι στα χέρια – Φωτογραφία

αλεσαντρα αμπροσιο

Alessandra Ambrosio: Με ροζ φόρεμα και σκίσιμο μέχρι τον αφαλό. Σηκώνει το πόδι να δέσει το παπούτσι και μοιράζει υπογλώσσια