in

Ελένη Ράντου: Απαντά για τη φημολογούμενη επίθεσή της στον Γιώργο Κιμούλη

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κόρης της, Νικολέττας Παπακωνσταντίνου, έδωσε το παρών η ταλαντούχα ηθοποιός και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κόρης της, Νικολέττας Παπακωνσταντίνου, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην  Αίθουσα Τέχνης «Αγκάθι – Kartάλος», στην Πλατεία Αμερικής, το Σάββατο 14 Μαΐου, παρευρέθηκε η Ελένη Ράντου και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη για εκείνη.

«Η κόρη μου τα ξέρει όλα τόσα καλά μόνη της, που νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές. Νομίζω από πολύ μικρή έχει πάρει το ρόλο της φιλενάδας. Δίνει η μία κουράγιο στην άλλη. Χθες, όλη μέρα εδώ ήμουν, να βοηθήσω όσο μπορώ, να σφουγγαρίσω.

Διαφήμιση

Είχε κλειδώσει την πόρτα του εργαστηρίου της και δεν μπορούσα να μπω. Τα έργα της τα είδα για πρώτη φορά χθες, στην έκθεση. Μου ήρθαν κλάματα για την προσπάθειά της» εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός για τη σχέση με την κόρη της στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

Nικολέττα Παπακωνσταντίνου

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της και πώς την επηρέασε ψυχικά η αποχή της από το θέατρο, υπογράμμισε: «Προτεραιότητά μου είναι το θέατρο. Με την αποχή μου από το θέατρο, βούλιαξα τόσο που πίστεψα πως μάλλον δεν θα την ξανακάνω αυτή την δουλειά.

Τοποθετήθηκε, τέλος, για τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Ιάσονα Τριανταφυλλίδη ότι πριν 33 χρόνια η ίδια παραλίγο να πετάξει καρέκλα στον ηθοποιό-σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη, όταν εκείνος ανέβασε τον τόνο της φωνής του.

«Ειλικρινά δεν ξέρω πώς του ήρθε. Δεν ευσταθεί. Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Κιμούλη. Η μητέρα του Ιάσωνα ήταν πολύ φίλη με τη δική μου μητέρα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει προκύψει από κάποιο κουτσομπολιό μεταξύ τους. Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Γιώργο» ξεκαθάρισε η Ελένη Ράντου.

Γιώργος Κιμούλης

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κάβουρα: Το λιλά μαγιό της θα σου φτιάξει την ημέρα!

Γιάννης Σπαλιάρας: Ο Μίστερ 4000 μίλησε για σοβαρό σετ μπαλάκια. Ποιον αποθέωσε ο spal