in

Βάνα Μπάρμπα: Αυτές είναι οι γυμνές φωτογραφίες για τις οποίες ντρέπεται που έχει κάνει

Η Βάνα Μπάρμπα μετανιώνει που η κόρη της, Φαίδρα, μπορεί να βλέπει τις παλιές της γυμνές φωτογραφίσει

Για τη σχέση της με την μονάκριβη κόρη της, Φαίδρα, έχει πολλές φορές μιλήσει η Βάνα Μπάρμπα στις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει κατά καιρούς σε περιοδικά και τηλεοράσεις. έχει μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τη Φαίδρα, αλλά και για τα όρια που θέτει η ίδια η ηθοποιός.

Αποδέχεται ότι κάποιες φορές είναι συντηρητική, ενώ για τις γυμνές τις φωτογραφίσεις αναθεωρεί και μετανιώνει. Οι γυμνές της φωτογραφίες που δεκαετίες μετά βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της πανεύκολης αναπαραγωγής που γίνεται στο διαδίκτυο, είναι ένα θέαμα που δεν της αρέσει να βλέπει το παιδί της.

Διαφήμιση

Αισθάνεται συντηρητική; «Είναι αλήθεια ότι μου βγαίνει ένας συντηρητισμός που δεν τον περίμενα. Υπάρχουν στιγμές που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου και αναρωτιέμαι “εσύ που ήσουν τόσο ελεύθερο άτομο, πώς έχεις γίνει έτσι;”. Ίσως να φταίει που μεγάλωσα», απάντησε η Βάνα Μπάρμπα.

Θα ήθελε η κόρη της, να ακολουθήσει τα βήματα της;

«Αν η κόρη μου ήθελε να ακολουθήσει τη δουλειά μου θα πέθαινα. Αν μου έλεγε ότι θα κάνει γυμνή φωτογράφιση, θα πέθαινα…Ξέρω καλά ότι αισθησιακές φωτογραφίες που έχουν κάνει όλες οι ηθοποιοί, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Τώρα πια, απο όταν μπήκε στα 50 , ντρέπομαι για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έχω κάνει. Με ενοχλεί που μπορεί να τις δει το παιδί μου, παρόλο που ήταν κομμάτι της δουλειάς μου. Δεν είμαι πια το sex symbol των 80’s και των 90’s. Είμαι μια μητέρα που μεγαλώνει ένα παιδί. Τότε το έκανα με ευκολία και αγάπη».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποιός Μπρους Λι; Η Αμάντα λι βάζει μαγιό και σβήνει κάθε άλλη εικόνα από το μυαλό σου! Φωτογραφία

Έμιλι Σίαρς: Βγάζει όλα τα ρούχα της εκτός… από ένα διάφανο καλσόν