in

GNTM: ΤΟΣΟ ΕΤΡΕΧΕ – Αφρενάριστη και πατημένη η νικήτρια του ριάλιτι πέρασε τη διασταύρωση

Αν και το βίντεο που κυκλοφόρησε από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 63χρονου άνδρα δεν είναι σε τόσο καλή ανάλυση, μπόρεσε να γίνει εκτίμηση της ταχύτητας που κινούνταν το αυτοκίνητοπου οδηγούσε η νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων Next Top Model Ελλάδας

Ο κ. Κώστας Λακαφώσης, μηχανολόγος μηχανικός αεροναυπηγός και πραγματογνώμονας μέτρησε και εκτίμησε την ταχύτητα στα 55 χιλιόμετρα την ώρα!

Διαφήμιση

Αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για κατοικημένη περιοχή, στενό δρόμο, με δεξιά και αριστερά παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μέσα στον ιστό της πόλης τα 55 χιλιόμετρα είναι μία μεγάλη ταχύτητα.

Πόσο μάλλον για μία κοπέλα που έχει δίπλωμα οδήγησης μόλις ένα έτος.

Όταν ένα φανάρι είναι παλαιωμένο, δηλαδή αναβοσβήνει το πορτοκαλί οφείλεις να σταματήσεις αφού είναι σαν να μην υπάρχει. Εκείνη τη στιγμή προτεραιότητα έχει ο δρόμος από δεξιά ή όπως ορίζεται με βάση τα σήματα οδικής κυκλοφορίας!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση προτεραιότητα είχε ο άνδρας που έχασε τη ζωή του και κινούνταν με τη μηχανή του, με μία ταχύτητα γύρω στα 45 χιλιόμετρα την ώρα!

Αν η εικοσάχρονη είχε δώσει σημασία στο πορτοκαλί φανάρι θα είχε προλάβει έγκαιρα να ανακόψει ταχύτητα, να σταματούσε και να ελέγξει το δρόμο προτού περάσει και θερίσει τον άτυχο 63χρονο

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ένταλμα σύλληψης για τη μάνα της 12χρονης στον Κολωνό Διώκεται για μαστροπεία

Τιμούλα; Σταρ Ελλάς Greek Celebrity Εscοrt βγήκε στη ΒIZITA – Δες φωτογραφία, αγγελία, τηλέφωνο και τιμή