in

ΜΙLF me up Κάτια Νικολαΐδου: Ποζάρει στα 55φεύγα… με και χωρίς μαγιό και «σπάει» το ίντερνετ – Η τoπλες φωτογραφία που θα συζητηθεί

Το ότι η Κάτια Νικολαΐδου διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και θελκτικά κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν περιμέναμε, όμως, είναι οι καuτές της πόζες μπροστά στο φακό φορώντας τα μικροσκοπικά της μπικίνι που… τρέλαναν κόσμο.

Η αγαπημένη ηθοποιός φάνηκε να απολαμβάνει το καλοκαίρι της και με το παραπάνω και είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί πολλές ημέρες την παραλία για να κάνει τα μπάνια της.

Διαφήμιση

Η ίδια, ανεβάζει πολλές φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς σε Instagram και Facebook αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό τόσο για το υπέροχο κορμί της όσο και για το ταλέντο της να στήνεται στο φακό.

Αν σκεφτούμε μάλιστα πως η σέξι Κάτια είναι φανατική χειμερινή κολυμβήτρια, το καυτό υλικό αναμένεται να απασχολήσει και το χειμώνα μας!

Δειτε μερικές καλοκαιρινές και περιμένουμε για το φρέσκο υλικό!

Σε μία μάλιστα πόζαρε τoπλες

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Η Ξένια των REC με μαγιό, κολλητά σορτσάκια μπουστάκια και κολάν κάνει γυμναστική και ζαλίζει

GNTM Βίκυ Καγιά: Φωτογραφία με το μαγιό πάνω στο άλογο… Τρελά καπούλια η κριτής του ριάλιτι