Σμαράγδα Καρύδη: “Τα realities είναι αφόρητα”

Η Σμαράγδα Καρύδη επέστρεψε στο Mega, όπου καθημερινά παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Ένα Εκατομμύριο Yen» με μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες TV και στον Γιάννη Βίτσα, εξέφρασε την απέχθειά της προς τα realities που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση.Στην τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχουν κυρίαρχο ρόλο τα ριάλιτι. Πώς σου φαίνεται όλη αυτή η μόδα επιστροφής τους;….

Δεν μου αρέσουν καθόλου τα ριάλιτι. Μου είναι αφόρητα. Δεν τα παρακολουθώ. Σίγουρα δεν είναι όλα το ίδιο, όμως, δεν τους αφιερώνω τον χρόνο μου. Ούτως ή άλλως βλέπω ελάχιστα τηλεόραση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω μια πολύ γενική εικόνα του τι γίνεται.
Σχεδόν όλοι αναφέρονται στο πώς υποτιμώνται οι γυναίκες στο Bachelor:Γιατί ο άνδρας δεν υποτιμάται; Όλο το πρόγραμμα είναι χαμηλού επιπέδου.
via

Νάσος Μπετούγιας

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα!

Ανέκδοτο: Ένα νεαρό ζευγάρι κάνανε άγριο, π@θιασμένο EΡΩTA, τόσο πaθιασμένο που θα λεγες ότι είχε έρθει το τέλος του κόσμου …! Τρελό γέλιο

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Στειρώσεων Δεσποζόμενων Σκύλων

ΕΥΒΟΙΑ Κύμη: Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Στειρώσεων Δεσποζόμενων Σκύλων. Στειρώσε το Σκύλο σου με μόλις με 50 ευρω