in

Βίντεο: Η Γεωργια Τουμαντζη τραγουδάει “τα στόρι μου” με το σoυτιέv και η Κατερίνα Λιόλιου αποθεώνει

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι χωρίς αμφιβολία η τραγουδίστρια που αυτό το καλοκαίρι κάνει το μεγαλύτερο ντόρο όπου και αν εμφανίζεται! Έχει πάρει σβάρνα την Ελληνική επαρχία και δεν έχει αφήσει πολύ για πολύ χωρίς Story και Κατερινάκι!

Μετά από αρκετά χρόνια από τότε που έγινε γνωστή μέσα από το The Voice η Κατερίνα Λιόλιου απέκτησε δική της δισκογραφία και είναι ιδιαίτερα περήφανη για αυτό! Από την ημέρα που ξεκίνησαν να παίζουν τα δικά της τραγούδια στο ραδιόφωνο έδειχνε τον ενθουσιασμό της μέσα από το instagram και τα έκανε στορι!

Το ίδιο ακόμα πράτει, όποτε πέφτει στην αντίληψή της ερμηνεία των τραγουδιών τη από συναδέλφους. Η Κατερίνα Λιόλιου κατά την προσφιλή της συνήθεια τα κάνει Story!

Διαφήμιση

Αυτό συνέβη τόσο με την Λένα Ζευγαρά όσο και με την νεαρή τραγουδίστρια Γεωργία Τουμαντζη, η οποία τραγουδάει “τα στορι μου” φορώντας το σoυτιέν και μαγιό της!

Γεωργία Τουμαντζη

Η Κατερίνα Λιόλιου ενθουσιασμένη έκανε repost το βίντεο και αποθέωσε γράφοντας σαν λεζάντα Μπράβο κοριτσάρα μου

Μπράβο και από εμάς που μάθαμε αυτή την κopμάρα και φωνάρα. Το κανόνι Γεωργια Τουμαντζη!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ούρσουλα Κορμπερό: Η Τόκιο ποζάρει τόπλες με τακούνια, κάνει βαθύ κάθισμα και ζαλίζει με το μαγιό της

Δώρα Παντέλη: Δυο μέτρα… KOPMI. Κάνει ανάποδα ψαλιδάκια με το μαγιό και σε στελνει για υπογλώσσια. Φωτογραφία