in

Φωτογραφία – Ματιές στο παρελθόν: Η Κλέλια Ρένεση με καuτό ροζ μπραζίλιαν μαγιό. Τότε που…

Από την πρώτη στιγμή που την είδαμε στο γυαλί στη σειρά Μίλα Μου Βρώμικα ως η ξανθιά μπίμπο μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την ομορφιά της.

Η Κλέλια Ρένεση μας θάμπωσε ως ξανθιά, αλλά εδώ και χρόνια κυκλοφορεί με μαύρο μαλλί κάτι που ξεκίνησε για τις ανάγκες του ρόλου της στη σειρά Μοντέρνα Οικογένεια, όπου υποδύεται την Κολομβιανή Κάρμεν, τον αντίστοιχο ρόλο της Σοφία Βεργκάρα.

Στα γυρίσματα της σειράς είχε βρεθεί τότε το περιοδικό ΟΚ και τράβηξε φωτογραφίες με επίκεντρο την πανέμορφη Κλέλια, που μετά τον Αντώνη Κανάκη λέγεται ότι ήταν σε σχέση με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Διαφήμιση

Η ηθοποιός φοράει ένα καuτό μπικίνι, μαύρο στο πάνω μέρος και φούξια μπραζίλιαν κάτω και αναμφίβολα εντυπωσιάζει με το σώμα της.

Τα τελευταία χρόνια η Κλέλια Ρένεση είναι τηλεοπτικό ζευγάρι με τον Bλαδίμηρο Κυριακίδη στην πολύ πετυχημένη σειρά του Alpha μην αρχίζεις τη μουρμούρα υποδυόμενη την Καιτούλα Κίτσου κοσμική γυναίκα από τον Πύργο Ηλείας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ευγενία Σαμαρά: Πετάει το στράπλες κίτρινο μαγιό και ποζάρει τoπλες – Σαλεψαν και οι ράδιο αρβύλα

Ταλέντο που χάθηκε: Τραγουδίστρια δείχνει στήθoς και στριvγκ καθώς αλλάζει στο καμαρίνι της – Παπαράτσι φωτογραφία