in

Lizzo: «Είμαι χοντρή και μου αρέσει»

«Είμαι ένα σύμβολο του σώματος» υποστηρίζει η 33χρονη ράπερ

Το σώμα της αγαπά η ράπερ του single «Truth Hurts», Lizzo, και τα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς την αφήνουν ανεπηρέαστη.

Πρόσφατα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό περιοδικό People, δήλωσε με ειλικρίνεια: «Όλοι ξέρουμε ότι είμαι χοντρή. Δεν με ενοχλεί. Μου αρέσει να είμαι χοντρή, και είμαι όμορφη και υγιής».  

Διαφήμιση

Η 33χρονη τραγουδίστρια τόνισε ότι θέλει οι γυναίκες να «ελευθερωθούν» από τα στερεότυπα στα οποία έχουν εγκλωβιστεί, όπως «η αστεία, χοντρή φίλη».

«Νομίζω ότι έχω πολύ ζεστό σώμα! Είμαι ένα σύμβολο του σώματος και το αγκαλιάζω κάθε μέρα όλο και περισσότερο» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: «Μπορεί να μην έχω τον ιδανικό σωματότυπο, όπως, ας πούμε, η Kim Kardashian μπορεί για κάποιον να μην έχει το τέλειο κορμί, αλλά είναι ένα σύμβολο του σώματος και έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο πρότυπο ομορφιάς. Αυτό που θέλω είναι να βρω την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη να δημιουργήσω το δικό μου πρότυπο ομορφιάς». 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Chloe Ferry: Ποζάρει με εσώρουχα και «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της