in

Ο Φραντσέσκο Τότι το κέρατο και η τοπλες φωτογραφία της Ιλάρι Μπλάζι. ΠΟΙΟΣ το έφαγε τελικά;

Ο Φραντσέσκο Τότι είναι ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στο ιταλικό πρωτάθλημα ποδόσφαιρου και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του! Μεγαλούργησε στην ομάδα της Ρόμα όμως πλέον έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Θωρείται βέβαια κάτι σαν εθνικός ήρωας στη γείτονα χώρα και δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποκαλούν το Φραντζέσκο Τότι ο βασιλιάς της Ρώμης

Διαφήμιση

Ο Τότι ήταν παντρεμένος χρόνια, με την παρουσιάστρια και μοντέλο Ιλάρι Μπλάζι με την οποία μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

O Francesco Totti και η Ilary Blasi ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους τον Ιούλιο, έπειτα από 20 χρόνια σχέσης και γάμου. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2015 ενώ είχαν ακόμα τρία χρόνια σχέση!

Το διαζύγιο δεν είναι βελούδινο και το ζευγάρι βρίσκεται στα μαχαίρια. Ανακοίνωσαν το χωρισμό με δύο ξεχωριστές αναρτήσεις μέσω διαδικτύου ενώ απαίτησαν ιδιωτικότητα εξαιτίας των παιδιών!

Το θέμα που ταλανίζει ακόμη και σήμερα είναι το ποιος τελικά έριξε το κέρατο σε ποιον

Οι φήμες για χωρισμό είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω της φερόμενης απιστίας του πρώην άσου του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, η “Corriere della Sera” δημοσιεύει ότι τελικά η απιστία έγινε από την Ilary Blasi, η οποία απάτησε τον σύζυγό της με τον Cristiano Iovino, έναν νεαρό personal trainer.

Το δημοσίευμα της “Corriere della Sera”, το οποίο αναδημοσιεύει η ισπανική Marca, να ανατρέψει τις φήμες και να αποδώσει την ευθύνη του χωρισμού στη διάσημη παρουσιάστρια της ιταλικής τηλεόρασης, η οποία τελικά φέρεται να είναι εκείνη που απάτησε τον Totti.

H “πέτρα του σκανδάλου” λέγεται ότι είναι ο νεαρός personal trainer Cristiano Iovino. Είναι από τη Ρώμη και του αρέσει πολύ να ταξιδεύει ενώ ανεβάζει τις περιπέτειές του στο instagram.


Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Totti βρήκε μηνύματα που αντάλλασσε η Ilary με τον Cristiano. Ήταν μετά τα μέσα Αυγούστου πέρυσι, όταν ο Totti ανακάλυψε πως τα μηνύματα που αντάλλασσε η σύζυγός του με τον Cristiano Iovino δεν είχαν καν φιλικό περιεχόμενο. Ήταν κυρίως φλερτ ή κάτι άλλο. Τα γραπτά μηνύματα στο κινητό της ήταν αποκαλυπτικά. Παραλήπτης και αποστολέας ήταν ο Cristiano που δεν είναι φίλος ούτε καν γνωστός του Totti.

Μετά το χωρισμό τους πρώην γυναίκα του έφυγε για σαφάρι στην Αφρική και ανέβασε αυτή τη φωτογραφία σαν να δείχνει στον Tότι τι έχασε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Εύβοια: 17χρονος πήρε την παρθενια 14χρονης, πλήρωσε 50.000 και ανέβασαν το Viral βίντεο στο tik tok

Love Island: Της συνωμοσίας το κάγκελο – Ξεχάστε ότι ξέρατε σε ριάλιτι