in

Φωτογραφία: Τόπλες η Έμιλι Ραταϊκόφσκι…Ξαπλώνει στο κρεβάτι και βγάζει selfie

Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Γεννημένη στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς, μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines», το οποίο έγινε νούμερο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες.

Μετά από αυτή την εμφάνιση, θεωρείται ένα σύμβολο του σεξ ενώ το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει αγαπηθεί από το αντρικό κοινό για τα εξώφυλλα της, όπως στο FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK, αλλά και για τον αποκαλυπτικό της λογαριασμό στα social media.

Διαφήμιση

Η καλλονή φροντίζει να τον ενισχύει καθημερινά, όπως έκανε και πριν λίγα εικοσιτετράωρα. Η εκρηκτική περσόνα πόζαρε τόπλες, στο κρεβάτι της, με το στιγμιότυπο να σαρώνει σε likes και σχόλια! Βέβαια, δεν είναι το μοναδικό της στιγμιότυπο που προκαλεί…

Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Χάιντι Κλουμ: Η ολόγυμvη φωτογραφία που έβγαλε στον τάκο 25άρες

Φωτογραφία: Η Τζασμίν Τουκς σε «θαμπώνει» με το ολόγυμvό της κορμί και βάζει φωτιά στο instagram