in

Και δεν ήταν οι μόνοι… Κατερίνα Καινούργιου: «Υπήρξαν συμπαρουσιαστές μου που με θεωρούσαν χαζή»

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Όχι ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ακούσει αρκετά η Κατερίνα Καινούργιου αλλά όπως λέει κι ο λαός μας όπου υπάρχει φωτιά υπάρχει και καπνός!

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει παραδεχτεί ότι έχει δεχτεί bullying για την εμφάνισή της κάτι το οποίο την έκανε να νιώσει την ανάγκη να αλλάξει ώστε να καταφύγει στα χέρια των πλαστικών χειρουργών. Ουσιαστικά αναγνώρισε εξαιτίας του μπούλινγκ αδυναμία στην εμφάνισή της και προχώρησε σε πολλές αισθητικές επεμβάσεις!. Στήθος, χείλη, ζυγωματικά, μύτη κλπ!

Bullying δεν έχει δεχτεί μόνο η εμφάνιση αλλά και για τον τρόπο εκφοράς του λόγου και του μυαλού της.

Διαφήμιση

Η παρουσιάστρια του σούπερ Κατερίνα πριν από μερικά χρόνια έδωσε συνέντευξη στη Σόνια Καζόνι για το περιοδικό People και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για το bullying που έχει δεχτεί, αλλά και τις ανασφάλειες που είχε για την εμφάνιση και τον λόγο της στην εφηβεία.

«Έχω υποστεί τεράστιο bullying. Με έχουν μειώσει για την εμφάνισή μου. Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την εφηβεία μου άρχισαν να με κατακεραυνώνουν επειδή ήμουν ένα κορίτσι που πέρασε μια άχαρη εφηβεία. Δεν ντρέπομαι να το πω, αλλά δεν θεωρώ πως είναι κάτι κατακριτέο.

Έχω επίσης παλιότερα δεχτεί προσβολές από συμπαρουσιαστές μου που με θεωρούσαν τη χαζή της παρέας, με μείωναν και θεωρούσαν πως ποτέ δεν θα κατάφερνα να ξεχωρίσω από μια ομάδα ή ακόμα και να τους ξεπεράσω. Όμως, εγώ δούλευα πιο πολύ από αυτούς και δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Η ζωή μου, ο στόχος μου ήταν αυτό.

Παράλληλα με τις σπουδές μου δούλευα, θυμάμαι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Δούλεψα 3 χρόνια δίπλα του, και πολλές φορές γυρνούσα σπίτι 03.00 το πρωί. Αλλά δεν με ένοιαζε. Περίμενα να ξημερώσει να πάω πάλι δουλειά και πανεπιστήμιο. Άρχισα να βγαίνω με παρέες και να περνάω καλά από τα 26 χρόνια μου και μετά. Πριν ήμουν στρατιώτης και συνεχίζω να είμαι».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ευχάριστα νέα: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από αύριο επιστρέφει ξανά στη τηλεόραση μετά τη περιπέτεια υγείας

κατερίνα καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε την να πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ πρώην της