in

Ο σεφ Βασίλης Παναγόπουλος μαγειρεύει για το Koolnews – Σαλάτα με ρόκα, μαρούλι & cottage

Γρήγορες και έξυπνες συνταγές που θα ικανοποιήσουν την όρεξη σου στο άψε-σβήσε.

Ο Βασίλης Παναγόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του που ξέρει ακριβώς τον τρόπο για να σου ανοίξει την όρεξη. Μαγειρεύει εκπληκτικούς συνδυασμούς και δίνει άλλη αίγλη στην απόλαυση που μας προσφέρει το φαγητό.

Διαφήμιση

Σαλάτα με ρόκα-μαρούλι και cottage

Θα χρειαστούμε: Μισό ματσάκι ροκα,8 φύλα σγουρό μαρούλι,5 με 6 ντοματίνια, λίγο άνηθο, 4 παξιμαδάκια, 3κουταλιές τυρί cottage.

Για το dressing: 1,5κ.σ μέλι,1 κ.σ ελαιόλαδο, λίγο αλάτι λίγο πιπέρι,1κ.σ μπαλσάμικο, λίγο ρίγανη και τα χτυπάμε όλα μαζί στο μπλέντερ.

Οδηγίες: Βάζουμε σε ένα μπολ την ρόκα, το μαρούλι, τα ντοματίνια, τον ψιλοκομμένο άνηθο και τα παξιμαδάκι, και τα ανακατεύουμε καλά με το dressing. Αφού φτιάξουμε μια όμορφη παρουσίαση για τη σαλάτα μας, στο τελείωμα της περιχύνουμε το cottage. Γρήγορο και απολαυστικό πιάτο, με λίγες θερμίδες!

Τip: Εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε σε ένα μπολάκι cottage, ψιλοκομμένο άνηθο, ψιλοκομμένη, λιαστή ντομάτα, αλάτι-πιπέρι, λίγο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και λίγο ρίγανη και να το φυλάξουμε στο ψυγείο μας, έτσι ώστε να εξοικονομήσουμε χρόνο. Χρησιμοποιήστε κάθε φορά πάνω από την σαλάτα σας!

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Όπως το κάνουν οι Ιταλοί – Η συνταγή για αυθεντική καρμπονάρα θέλει την πανσέτα της

Βάσω Βιλέγκας: Σου εξηγεί με φωτογραφίες τι θα πει ΛΑΤΙΝΑ. Ό,τι καλύτερο έχει βγει απο το GNTM και τα ριάλιτι ever