in ,

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αγαπημένη σαλάτα της με καπνιστό σολομό και πορτοκάλι

Δείτε τη συνταγή

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διαθέτει ένα super θηλυκό κορμί και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην καλή της τύχη. Η όμορφη δημοσιογράφος και επιχειρηματίας ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή, ενώ γυμνάζεται σε εβδομαδιαία βάση. Μάλιστα, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους περισσότερους από 617.000 followers της.

Την Πέμπτη 17/2, δημοσίευσε στα InstaStories της δύο φωτογραφίες από τη λαχταριστή και υγιεινή σαλάτα που ετοίμασε, ανοίγοντας την όρεξη στους θαυμαστές της.

Όπως σημειώνει πάνω στο ένα από τα δύο στιγμιότυπα που ανάρτησε, τα βασικά υλικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε αυτό το νόστιμο και ελαφρύ γεύμα είναι: Πράσινη σαλάτα (ελεύθερη ποσότητα), καπνιστός σολομός και πορτοκάλι.

Διαφήμιση

Για το dressing: Βάζετε σε ένα μπολάκι 1 κουταλάκι του γλυκού ή 10 γραμμάρια μέλι, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, μουστάρδα, μέλι και λεμόνι και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και το μείγμα να αποκτήσει απαλή υφή.

Στη δεύτερη φωτογραφία, βλέπουμε πάλι την λαχταριστή σαλάτα και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, απευθυνόμενη στους followers της, λέει: «Με αυτήν τη σαλάτα θυμάμαι πως είχατε κάνει χαμούλη! Αναρωτιέμαι αν θέλετε να ανεβάζω τα γεύματά μου στα highlights μου, για να παίρνετε ιδέες όταν κολλάει το μυαλό. Φυσικά ή Μπα;». 

Προσωπικά, είμαι fun της σαλάτας και προτείνω να την δοκιμάσουμε! Φαίνεται νόστιμη, χορταστική και το σημαντικότερο, ετοιμάζεται σε χρόνο dt!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πρότεινέ μας και άλλες υγιεινές και γρήγορες συνταγές!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Netflix: 3 ταινίες που προτείνουμε για αυτό το Σαββατοκύριακο

Bella και Gigi Hadid: Ποζάρουν γυμνές για τη βιβλική καμπάνια της Versace