in ,

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κάτι ξαναψήνεται: Όταν η Queen Dina έβγαλε το στέμμα και έβαλε το σκούφο του μάγειρα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις ανάγκες του διαφημιστικού τρέιλερ του κάτι ξαναψήνεται βγάζει τα λαμπερά ρούχα και το στέμμα της, τα αφήνει στη θέση που τους αρμόζει για να τα ξαβαβαλει σύντομα και φοράει την ποδιά και το σκούφο του μάγειρα

Μετά από απουσία περίπου δύο ετών η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση κάτι που ήθελε να της συμβεί διακαώς και η χαρά της πραγματικά δεν περιγράφεται.

Διαφήμιση

Πέρα λοιπόν από τα προσωπικά της τα οποία πηγαίνουν εξαιρετικά έχει ένα νέο ισχυρό κίνητρο να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στην παρουσίαση του διαγωνιστικού παιχνιδιού μαγειρικής Και γιατί όχι η δική της παρουσία να σημάνει την έναρξη και νέου project.

Ο Αγρότης μόνος ψάχνει έχει μπει στον πάγο αλλά δεν έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα από τους υπεύθυνους της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ οι οποίοι θέλουν να δουν και το πώς θα πάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνολικά και κυρίως πως θα την υποδεχτεί ο κόσμος που είναι και ο ισχυρότερος κριτής

Όσο για τη λαμπερή παρουσιάστρια δεν έχουμε κάτι να πούμε μιλούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει από μόνες τους. Λάμπει

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Ηλίας βρεττός

Ηλίας Βρεττός: Διασκευάζει Φύσηξε έρωτας βοριάς. Η διασκευή που θες να ακούσεις με καταπληκτική ενορχήστρωση

Ελένη μενεγάκη

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη θα είναι πάντα στο πάνθεον των φαντασιώσεων μας