in

Ριάλιτι τηλεόραση: Αδιανόητο Make over. Η φωτογραφία με κορδόνι που ανέβασε η Μαρία Λέκα ΣΑΛΕΨΕ τις Μαλδίβες

Η παίκτρια από οποιοδήποτε ριάλιτι της τηλεόρασης μέχρι τώρα που έχει τη μεγαλύτερη αλλαγή είναι σίγουρα η Μαρία Λέκα που είδαμε στο My style Rocks το 2018 τότε που παρουσιάστρια ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η Μαρία Λέκκα έχει αλλάξει τόσο πολύ την εικόνα της που από το instagram έχουν εξαφανίσει όλες οι παλιές τις φωτογραφίες!

Διαφήμιση

Το μόνο που μπορεί να βρει κάποιος και να θυμίζει την παλιά εικόνα της είναι τα βίντεο που υπάρχουν στο youtube από την εμφάνισή της το 2018-2019 και φυσικά οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο τεράστιο αρχείο του koolnews!

Εμείς όμως δεν θα ασχοληθούμε με το παρελθόν αλλά με το παρόν και το μέλλον που σίγουρα δείχνει να έχει η influencer από τη Λάρισα η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία από τις Μαλδίβες που κυριολεκτικά ταρακούνησε τη νησιωτική χώρα και έκανε και τα καβούρια να γουρλώσουν τα μάτια τους

Φόρεσε το μαγιό της με το κορδόνι βρήκε μία κούνια που ακουμπούσε σχεδόν θάλασσα και γύρισε μπρούμυτα

Τα υπόλοιπα είναι για αυτούς που αντέχουν τα τεστ κοπώσεως.

Δείτε τη φωτογραφία που έχει γίνει viral

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral: Πώς να ξεβιδώσεις εύκολα μια βίδα με χαλασμένα πάσα… Δες τι πρέπει να κάνεις

GNTM: Το κανόνι του Ολυμπιακού η Όλγα Ντάλλα με τα πρόστυχα τα μαύρα εσώρουχά της έδειξε τα όπλα της