in

Τσάρλι Ρίνα: Έχασε το μαγιό της και εμεις το μυαλό μας. Viral φωτογραφία

Η αυτονομία και η ανεξαρτησία κινήσεων είναι από τα πιο ουσιώδη πράγματα για τον άνθρωπο. Υπάρχουν όμως και αυτοί που αντιλαμβάνονται ότι δε γεννήθηκαν για να ηγούνται, δε γεννήθηκαν για να είναι αυτόνομοι, αλλά γεννήθηκαν για να ακολουθούν και να αφήνονται στις διαθέσεις πιο ισχυρών όντων.

Ένα τέτοιο πιο ισχυρό ον πάνω στον πλανήτη Γη είναι και η Τσάρλι Ρίνα και δεν ξέρουμε πολλούς που θα τολμούσαν να πουν όχι στην ερώτηση αν θέλουν να γίνουν ακόλουθοι της.

Όχι μόνο στα social media, αλλά σε ένα φανταστικό βασίλειο, όπου τρεις φορές τη μέρα θα την προσκυνούσε κάθε υποτακτικός.

Διαφήμιση

Η Τσάρλι Ρίνα για την ακρίβεια είναι από αυτές που θα σκλάβωναν ακόμα και τους ηγέτες. Ειδικά αν βρεθείς σε μια από τις παραλίες που συχνάζει τότε είναι βέβαιο πως θα σκάψεις ένα λάκκο στην άμμο και θα μπεις μέσα οικειοθελώς.

Στη νέα της φωτογράφιση η Τσάρλι που έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν ότι έχει δίχως υπερβολή όλο το πακέτο έτσι όπως δεν θα μπορούσε ποτέ ανθρώπινος νους να το συλλάβει, τρέχει στην παραλία, βουτάει στη θάλασσα και καταφέρνει να χάσει το πάνω μέρος του μαγιό.

Αυτό σε άλλη περίπτωση δεν θα ήταν κάτι ιδιαίτερο. Αλλά με το στnθoς της Τσάρλι να αφήνεται ελεύθερο στη θέα του ήλιου, τότε αυτός ο ηγέτης του φωτός θα γίνει υπόδουλος. Άμμος, κρίνα και Τσάρλι Ρίνα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Σε ρήμαξαν τα κουνούπια; Έχεις το φάρμακο στο σπίτι σου. Φτιάξε το τέλειο αντικουνουπικό.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο αλήτης: Πλήττω με τα καλά αγόρια δήλωνε και παντρεύτηκε το Θοδωρή Μαροσούλη