in

Βάσω Βιλέγκας: Μία μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ αρκεί για να ξεσηκώσει το Instagram το πρώην μοντέλο του GNTM

Δείτε το Instagram Story που πραγματοποίησε η καλλονή

Γνωρίσαμε την Bάσω Βιλέγκας, με την εξωτική ομορφιά, μέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model.

Σήμερα, το εντυπωσιακό μοντέλο είναι αρκετά ενεργό στο Instagram, αφού εργάζεται ως influencer, διαφημίζοντας ρούχα και εσώρουχα γνωστών εταιρειών. Τον λογαριασμό της ακολουθούν πάνω από 59.700 άτομα και φυσικά παρακολουθούν πιστά τις αναρτήσεις της, εκ των οποίων πολλές είναι «καυτές».

Και χθες, Τετάρτη 23/3, η Βάσω Βιλέγκας, δημοσιεύοντας το παρακάτω selfie βίντεο στα stories της, έφτιαξε τη διάθεση των ανδρών θαυμαστών της.

Διαφήμιση

Προφανώς βρίσκεται σε κάποιο στούντιο ομορφιάς και περιποίησης, για αυτό και οι ωραίες, ανάλαφρες μπούκλες και το προσεγμένο μακιγιάζ. Ντυμένη με ένα τζιν και ένα μαύρο, casual μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα V, κάθεται στην αναπαυτική καρέκλα και κουνιέται μπρος – πίσω, επιδεικνύοντας το στητό στήθος της. Το ύφος της προκαλεί, ενώ όγκο στα χείλη της χαρίζει το ροζ, lip gloss. Πίσω της βρίσκεται η make up artist Ντέμη Μανωλακάκη.

Όπως καταλαβαίνετε, η Βάσω Βιλέγκας ήθελε να δείξει στους θαυμαστές της το φρέσκο hair styling και μακιγιάζ της. Μάλλον, όμως, άλλο σημείο μαγνήτισε το βλέμμα τους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Viral φωτογραφία: Ο Μάρκος Σεφερλής με six pack. Δεν είναι για γέλιο

Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε το πιο trendy καπέλο για το 2022, αναβιώνοντας τα 90’s