in

Μαριέττα Χρουσαλά: Με κόκκινο φόρεμα και κοντινή selfie σου λέει καλές γιορτές

Η Μαριέττα Χρουσαλά, που κάποτε κυριαρχούσε στις πασαρέλες και στις καρδιές του κοινού ως διακεκριμένο μοντέλο, σήμερα έχει αναλάβει έναν εξίσου σημαντικό ρόλο στη ζωή της, αυτόν της μητέρας. Μητέρα τριών παιδιών, αφιερώνει τον χρόνο και την αγάπη της στην οικογένειά της, βρίσκοντας την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής της ζωής και της επαγγελματικής της πορείας.

Ζει μια ευτυχισμένη ζωή στο πλευρό του συζύγου της, του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα, και μαζί μεγαλώνουν τα παιδιά τους, σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και θετική ενέργεια. Η Μαριέττα δεν έχει εγκαταλείψει τις δημιουργικές της ανησυχίες, καθώς ασχολείται πλέον με το δικό της e-shop, πουλώντας δερμάτινες σαγιονάρες και παντόφλες, προϊόντα που αντανακλούν την κομψότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που πάντα τη χαρακτήριζαν.

Μέσα από τις τελευταίες δημοσιεύσεις της στο Instagram, η Μαριέττα μοιράζεται με το κοινό της στιγμές της προσωπικής της ζωής, αλλά και την προετοιμασία της για τα Χριστούγεννα και τις εορτές. Είναι φανερό ότι έχει επιλέξει να ζει με γνήσιο τρόπο και να απολαμβάνει κάθε στιγμή, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της, που αποπνέουν χαρά και οικογενειακή θαλπωρή.

Διαφήμιση

Οι εικόνες που μοιράζεται δείχνουν μια γυναίκα που έχει βρει τον δρόμο της, μια μητέρα που αγκαλιάζει την κάθε πτυχή της ζωής της, και μια επιχειρηματία που συνδυάζει με επιτυχία την οικογένεια με τη δουλειά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σοκάρουν οι Βρετανίδες με τις πράξεις τους στο σεξ: Κανένα όριο σε κίνητρα και εραστές – Πάει με τον άντρα σου για πλάκα

Έρευνα: Πόσο κοστίζουν 1 κιλό κουραμπιέδες αν τους φτιαξεις σπίτι; Πόσα βγάζουν τελικά τα ζαχαροπλαστεία