in

Μαριέττα Χρουσαλά: Δείτε το σπίτι-παλάτι και το ιδιωτικό γυμναστήριο της

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Όντας παντρεμένοι εδώ και 11 χρόνια, έχουν φτιάξει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τα τρία τους παιδάκια, όπως και ένα πολύ όμορφο σπίτι.

Μπορούμε να πάρουμε μια ματιά μέσα στο σπίτι τους, καθώς η καλλονή είναι αρκετά ενεργή στα social media, δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφίες από τη ζωή της στο Instagram.

Αρχικά, η Χρουσαλά φαίνεται να αγαπάει την απλή διακόσμηση, με μικρές δόσεις χρωμάτων εκεί που χρειάζεται. Στο υπνοδωμάτιό της επικρατεί το λευκό και το μπεζ, με κουρτίνες σε απαλό γαλάζιο, δίνοντας μια δόση ηρεμίας και γαλήνης στο δωμάτιο.

Διαφήμιση

Στο μπάνιο της, όπου την βλέπουμε να βγάζει τις περισσότερες σέλφι της, κυριαρχεί το απαλό μπεζ μάρμαρο. Με λευκούς τόνους στους τοίχους και μπλε ταβάνι, η Μαριέττα διαθέτει δύο νιπτήρες και άπλετο χώρο για όλα τα καλλυντικά της.

Έντονο χρώμα βλέπουμε για πρώτη φορά στο σαλόνι της, με φωτεινούς τιρκουάζ τοίχους και πορτοκαλί πίνακες. Μια δόση πολυτέλειας δίνουν τα φωτιστικά τοίχου, τα οποία διαθέτουν χρυσές λεπτομέρειες.

Έπειτα, η κουζίνα της είναι πραγματικά υπέροχη, με κλασικό ρετρό στιλ. Οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με off-white πλακάκια είτε βαμμένοι στην πιο ρομαντική και απαλή γκρι-γαλάζια απόχρωση. Η Χρουσαλά έδωσε πάλι μια έξτρα πινελιά, με τις χρυσές λεπτομέρειες και αξεσουάρ.

Τέλος, ένα από τα αγαπημένα της δωμάτια στο σπίτι είναι το γυμναστήριο, στο οποίο γυμνάζεται συχνά, για να διατηρεί τη σιλουέτα της, με τις τέλειες αναλογίες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελευθερία Ελευθερίου: Ποια συμπληρώματα διατροφής επιλέγει η αγαπημένη τραγουδίστρια;

Ελεονώρα Μελέτη: Η γλυκιά φωτογραφία με τον λατρεμένο της γάτο