in

Μόδα: Οι 6 εμφανίσεις που σημάδεψαν τις οθόνες του σινεμά και της τηλεόρασης για το 2021

Το 2021 μας έδωσε αξέχαστες στυλιστικές στιγμές, από την Kristen Stewart και την Lady Gaga, που επαναφέρουν δυναμικά την αγάπη μας για τη δεκαετία του ΄80, μέχρι την Sarah Snook, που έδωσε ένα νέο νόημα στο power suit για το γραφείο. Εδώ ακολουθούν οι 6 καλύτερες εμφανίσεις σε ταινίες και σειρές του 2021.

Η Anya Taylor-Joy στο Last Night in Soho

H Αnya Taylor-Joy έλαμψε για ακόμη μια φορά, φορώντας τα ρούχα του Βρετανού σχεδιαστή Odile Dicks-Mireaux, εμπνευσμένα από τη γοητεία και τον δυναμισμό της δεκαετίας του ’60. Το καλύτερο σύνολο της ταινίας όμως είναι αδιαμφισβήτητα το ροδακινί φόρεμα, το οποίο μας κάνει να ξεχάσουμε, έστω και προσωρινά, ότι βλέπουμε ένα ψυχολογικό θρίλερ.

Διαφήμιση

Η HoYeon Jung στο Squid game

H σειρά «Το παιχνίδι του Καλαμαριού» του Netflix έκανε θραύση παγκοσμίως, αναδεικνύοντας την ποιότητα της Κορεάτικης σκηνής. Το Instagram γέμισε με εικόνες από τις πράσινες στολές των φρουρών της δυστοπικής αυτής σειράς, ωστόσο όμως άλλη είναι η εμφάνιση η οποία ξεχώρισε στις καρδίες μας. Φυσικά, αναφέρομαι στο μοντέρνο και υπέροχα ραμμένο κοστούμι της HoYeon Jung, που βλέπουμε στο τέλος της σειράς.

H Kristen Stewart στο Spencer


Όποιος έχει δει την ταινία Spencer οφείλει να ομολογήσει ότι η μεταμόρφωση της ηθοποιού Kristen Stewart στην θρυλική πριγκίπισσα Diana είναι φανταστική. Η ηθοποιός κάνει μια σειρά από τις πιο κλασικές και πολυαγαπημένες στιλιστικές εμφανίσεις της πριγκίπισσας, αλλά αυτή που ξεχωρίζει είναι η τουαλέτα του 1988, από τον οίκο Chanel, φορεμένη με μια σειρά από πέρλες.

Η Lady Gaga στο House of Gucci

Η γνωστή τραγουδίστρια Lady Gaga ενσαρκώνει τον ρόλο της Patrizzia Rezziani, δίνοντας μια μοναδική ερμηνεία, στην ταινία House of Gucci. Μέσα από την υπερβολή και τη γοητεία της δεκαετίας του ΄80, το κοινό φαίνεται να ξεχώρισε την εμφάνιση της με γούνα και après-ski, μέσα στο χιονισμένο τοπίο των Άλπειων.

Η Sarah Snook στο Succession

H δραματική κωμωδία Succession προσφέρει ενδιαφέρον διαλόγους, αναπάντεχες ανατροπές και στιγμές στιλιστικής κομψότητας. Η Sarah Snook αποτελεί το πρόσωπο της σύγχρονης γυναίκας, δίνοντάς μας το πιο απλό αλλά ταυτόχρονα δυναμικό ντύσιμο για το γραφείο.

Η Emma Stone στην Cruella de Vil

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε την Emma Stone στον ρόλο της γνωστής ‘’κακιάς’’ της Disney, Cruela de Vil. H σχεδιάστρια κουστουμιών Jenny Beavan μας χάρισε 46 διαφορετικές εμφανίσεις, όλες προσεκτικά σχεδιασμένες για την ταινία. Η πιο αξιομνημόνευτη είναι όμως το έντονα βαμμένα φόρεμα με οργάντζα, διακοσμημένο με πάνω από 5,060 πέταλα και συνδυασμένο με ένα στρατιωτικό σακάκι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ευλαμπία Ρέβη για το βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη γύρισε την μπιφτέκα: Από φερόμενος, ο βιασμός της 24χρονης, τώρα εύχεται να…