in ,

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας εύχεται την πιο φωτεινή καλημέρα

Με δύο υπέροχα νέον σύνολα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η παρουσιάστρια του “Κάτι Ξαναψήνεται”, εμφανίζεται συχνά με looks που μας αρέσουν πολύ και θα θέλαμε να είχαμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Η παρουσιάστρια λοιπόν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram σήμερα ένα σύνολο με κεντρικό κομμάτι το κίτρινο νέον πουκάμισό της. Τα νέον χρώματα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις και μπορείτε να τα συνδυάσετε με ουδέτερα χρώματα, όπως το μπεζ, το μαύρο και το λευκό.

Η Σπυροπούλου όμως έκανε μια πιο τολμηρή επιλογή, ταιριάζοντάς το με μωβ τακούνια. Για παντελόνι, έβαλε ένα ψηλόμεσο mom jean.

Διαφήμιση

Σε μια άλλη εμφάνιση, η Κωνσταντίνα επέλεξε ένα λαχανί μακρυμάνικο τοπ, με βαθύ ντεκολτέ, σε συνδυασμό με το ίδιο τζιν. Από κάτω, φόρεσε neon πράσινα τακούνια, με κορδόνια.

Τα saturated colors, δηλαδή οι έντονες αποχρώσεις των τιρκουάζ, μωβ, κίτρινου, πράσινου, φούξια και κόκκινου, όπως φυσικά και τα neon, κυριαρχούν και αυτή τη σεζόν. Αν και θα μπορούσαμε να πούμε πιο σωστά ότι θριαμβεύουν.

Μέσω του street style στη Νέα Υόρκη, αλλά και όλων των μεγαλύτερων πρωτευουσών της μόδας, γίνεται απόλυτα ξεκάθαρο ότι από τη νέα σεζόν, και ίσως για καμιά δυο ακόμη, οι έντονες αποχρώσεις θα αποτελούν τον βασικό μας οδηγό, όσον αφορά το ντύσιμό μας. Είτε διαλέξετε ένα, είτε πολλά διαφορετικά μαζί, το χρώμα ήρθε για να μείνει.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Alessandra Ambrosio: Σε ηλιόλουστη παραλία της Καλιφόρνιας επιδεικνύει τη λεπτή σιλουέτα της

Κατερίνα Λιόλιου: Φόρεσε το απόλυτο ψηλόμεσο τζιν της σεζόν που αγκαλιάζει τις καμπύλες