in

Μαρία Σολωμού: Ανυπομονεί για το καλοκαίρι, το δηλώνει με μία throwback φωτογραφία της με μαγιό και ξεσηκώνει το Instagram

Άψογες αναλογίες διαθέτει η ταλαντούχα ηθοποιός

Το καλοκαίρι περιμένει πώς και πώς η Μαρία Σολωμού και δεν το κρύβει!

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/3, λοιπόν, ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία στο Instagram, όταν δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, όπου εμφανίζεται με ένα μπεζ, ολόσωμο μαγιό, το οποίο κολακεύει τη μέση και το ωραίο ντεκολτέ της. Σηκώνει τα χέρια της και κρατά το κεφάλι της, ενώ τα σγουρά μαλλιά της πέφτουν ανέμελα στη πλάτη και το δεξί ώμο της. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, στρέφει το βλέμμα της αριστερά και είναι άκρως ελκυστική. Μαγευτική είναι και η θέα που απλώνεται πίσω της. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2021, στα κοσμοπολίτικα και εναλλακτικά Κουφονήσια, όπου η δημοφιλής ηθοποιός είχε πάει διακοπές.

Διαφήμιση

«Μόνο τρεις μήνες έμειναν…Stay golden in #koufonisia #lastsummer #longingforthesun» σημειώνει στη λεζάντα του post της, το οποίο έχει, μέχρι στιγμής, συγκεντρώσει περισσότερα από 12.790 likes και δεκάδες θετικά σχόλια, μερικά εκ των οποίων είναι: «Η απόλυτη γυναίκα 🌹🌹🌹🌹», «Μα είσαι θεά!!🔥🔥», «Κορμί!🔥», «Κουκλάρα». 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μακιγιάζ: Πώς να φορέσετε τη ροζ σκιά ματιών, τη πιο εκπληκτική τάση ομορφιάς της σεζόν

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι σέξι φωτογραφίες μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού της