in , ,

GNTM: Θυμάσαι τη Μαρία Μιχαλοπούλου; Αγνώριστη, με νέο χρώμα στα μαλλιά η αγρότισσα του ριάλιτι μοντέλων

Η Μαρία Μιχαλοπούλου έγινε γνωστή μέσα από το GNTM, καθώς έφτασε μέχρι τον ημιτελικό. Αργότερα, την συναντήσαμε τηλεοπτικά στην Φάρμα, πέρυσι, στον ΑΝΤ1.

Η νεαρή αγρότισσα δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της και τις δουλειές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, η Μιχαλοπούλου αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της κοντά και να τα αλλάξει χρώμα, υιοθετώντας μία λιλά απόχρωση.

«Εγώ με γουστάρω έτσι, αλλά έχω ακούσει κάποια ωραία σχόλια με τι μοιάζω, όπως αποκριάτικο σφάλμα, που λέει και ο αδερφός μου, ακούω και τα δικά σας σχόλια 😂» έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Μαρία ανάρτησε δημοσίευση, αναφέροντας ότι έχει ξεκινήσει μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία επεμβάσεων στο χέρι της. Οι επεμβάσεις έχουν διάρκεια λίγων εβδομάδων, ενώ ήδη έχει κάνει τις 5 και έχει ακόμα μία.

Μετά την πρώτη επέμβαση, είχε δημοσιεύσει το παρακάτω μήνυμα:

“Βρείτε τις διάφορες, σωστά στην δεύτερη φωτογραφία έχω βάλει σκουφάκι. Πέρα από την πλάκα χθες έκανα την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγειωμα που έχω στο χέρι μου από τη γέννηση μου. Ναι αιμαγγειωμα είναι αυτό πράσινο-μπλε πράγμα που φαίνεται στο δεξί μου χέρι. Όχι, δεν είναι χτύπημα, είναι μπερδεμένες φλέβες. Ναι το έχω και στη μασχάλη, όχι δεν είναι αξύριστη η μασχάλη μου. Ναι πονούσε σε πολλές περιπτώσεις και με δυσκόλευε ακόμα και σε καθημερινά πράγματα. Μην βιαστείτε να μου πείτε καλή ανάρρωση γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις. Για εσάς είναι ακόμα μια φωτογραφία αλλά για εμένα είναι κάτι που το περίμενα όλη μου τη ζωή, όσο και να πονάω αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσω να πονάω για καιρό, απλά ανυπομονώ να τελειώνει αυτή η ιστορία και μετά θα επιστρέψω στην δράση”.

Εμείς τις ευχόμαστε περαστικά και μας αρέσει πολύ το νέο της look. Το σημαντικότερο πάντα είναι να είναι η ίδια χαρούμενη!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Lizzo: Γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα velvet thong. Φωτογραφίες

Ashley Roberts: Ποζάρει με ολόσωμη, διαφανή φόρμα και νιώθει πιο σέξι από ποτέ – Δείτε φωτογραφίες