in

Με την Καντίς Σουάνπολ θα παρατήσεις τη δουλειά και θα ασχοληθείς με τα οικιακά

Έχει τύχει σε όλους αυτό το συναίσθημα κάποια πρωινά, πριν φύγουμε για δουλειά, που νιώθουμε ότι κάτι μας κρατάει ριζωμένους στο σπίτι και δεν θέλουμε να φύγουμε με τίποτα. Δεν μας πάει η καρδιά.

Αυτό μπορεί να είναι το κατοικίδιο που κλαίει γιατί το αφήνουμε μόνο, μπορεί να είναι το κρεβάτι που μας καλεί, ή μπορεί να είναι μια κοπέλα. Ιδίως στην τελευταία περίπτωση η άρνηση φυγής είναι μεγαλύτερη.

Διαφήμιση

Φανταστείτε πως θα νιώθατε αν γνωρίζατε ότι αφήνετε πίσω σας μια κοπέλα σαν την Καντίς Σουάνπολ. Δύσκολο να το φανταστείτε. Κι όχι απλώς να την αφήνατε πίσω, αλλά να την βλέπατε από την πόρτα να σας χαιρετάει φορώντας μόνο τα εσώρουχα της και ένα σκουφάκι ή καθισμένη στο πάτωμα με στρινγκ εσώρουχο και τα γόνατα σηκωμένα…

Όχι απλά δεν θα θέλατε να φύγετε, αλλά θα παρατούσατε τη δουλειά σας και θα καταπιανόσασταν με τα οικιακά.

Για την προώθηση του αρώματος της Victoria Secret, η Καντίς έχει φωτογραφηθεί μόνο με τα εσώρουχα και μας έδειξε τα φημισμένα της οπίσθια, αλλά και την καλοπεριποιημένη περιοχή του μπικίνι της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
ιωαννα μαλεσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: Δες τη με ΣΙ-ΘΡΟΥ κορμάκι χωρίς τα πλαστικά έξτρα. Φωτογραφία από το αρχείο του Koolnews

Μονροε

Μέριλιν Μονρόε: Η τελευταία επαγγελματική φωτογράφιση, 3 εβδομάδες πριν βρεθεί νεκρή. Δες τις viral φωτογραφίες