in

Κάντις Σουάνπολ: Νέο θύμα των διαρροών – Τα απόκρυφα στη φόρα – Δες τη selfie φωτογραφία

Η Νοτιοαφρικανή Καντίς Σουάνπολ είδε το μοναδικό πράγμα που είχε κρατήσει κρυφό για τον εαυτό της και τον φίλο της να βγαίνει στη φόρα.

Διαστάσεις χιονοστιβάδας έχει πάρει το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες διάσημων κυριών της μόδας, της υποκριτικής και κάθε πιθανού τομέα, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και προσωπικές τους στιγμές και πόζες να φτάνουν σε κάθε γωνιά του διαδικτύου.

Ένα από τα μεγάλα θύματα του δεύτερου κύματος είναι η Νοτιοαφρικανή Καντίς Σουάνπολ που είδε το μοναδικό πράγμα που είχε κρατήσει κρυφό για τον εαυτό της και τον φίλο της να βγαίνει στη φόρα.

Διαφήμιση

Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν από τα γνωστά μέσα Reddit, Imgur και τον χρήση 4Chan, αλλά και το TheFappening, βλέπουμε την Καντίς Σουάνπολ με το μπουρνούζι ανοιχτό να δείχνει σε κάποιον το στήθoς και το αιδoίo της, το οποίο ήταν το μόνο που δεν είχε αφήσει ελεύθερο στις φωτογραφήσεις της.

Η ακριβοπληρωμένη ντίβα της πασαρέλας δεν έχει αντιδράσει επίσημα, αλλά σίγουρα θα κινηθεί δικαστικά.

Δες εδω φωτογραφία1

φωτογραφία2

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζένιφερ Λόπεζ: Όταν γιόρτασε τα γενέθλιά της και έβαλε φόρεμα χωρίς εσώpouχα

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Ανέβασε τόπλες φωτογραφία στο Instagram και ο μπαμπάς Άλεκ Μπάλντουιν το ρίχνει στα υπογλώσσια