in

Ποιο GNTM; Ποια Βυτινάρος ρε γατάκια; Η Ελληνίδα της Victoria’s Secret ακούει στο όνομα Ζωή Μαντζακάνη

Με ελληνικό ταπεραμέντο από τα 21 της, η Ζωή Μαντζακάνη ανήκει στο ρόστερ της Victoria’s Secret και πήρε μέρος στο κάστινγκ για το «Sports Illustrated Swimsuit Issue 2016», το οποίο δεν πέρασε επιτυχώς και έτσι δεν θαυμάσαμε στο sports illustrated

Ο μπαμπάς της Έλληνας από την Πάτρα και μαμά Γαλλίδα, η καλλονή έχει συμμετάσχει σε καλλιστεία της πόλης του φωτός κατακτώντας τίτλους και στέμματα.

Όσον αφορά στις ηχηρές της συνεργασίες; Μοντέλο της εταιρείας Victoria’s Secret, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι στο μεγάλο σόου της Etam το 2013 περπάτησε ημίγuμvη δίπλα στη Ρίτα Όρα. Έχει ποζάρει, επίσης, για το εξώφυλλό του «L’Officiel Morocco», κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Διαφήμιση

Κι αν νομίζεις ότι έμαθες αρκετά για εκείνη… κάνεις λάθος.

Το χυμώδες κορίτσι, που βλέπεις στις διαφημίσεις των μαγιό Eres και των κοσμημάτων Links, έχει παίξει στο χολιγουντιανό «The Hangover Part III», ενώ έχει κάνει ένα πέρασμα από την τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΤΟΥΜΠΑΝΟ: Η Μισέλ Λιούιν κάνει κάθε μαγιό να «χάνεται» στα γυμνασμένα της οπίσθια – Φωτογραφία

Κατερίνα Στικούδη: Με φωτογραφία με μαγιό και εσώρουχα είναι για να της ευχηθείς Χρόνια Πολλά