in

Μαρία Μενούνος: Με wet μαλλιά σου αναλύει το μυστικό επιτυχίας. Βρε λες;


Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και ηθοποιός Μαρία Μενούνος, πριν από αρκετά χρόνια είχε συμπεριληφθεί από το περιοδικό people στους 50 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου! Από τότε είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται και έγινε ευρέως γνωστή στους κοσμικούς κύκλους της showbiz τον Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η Μαρία Μενούνος δίνει το παρών σε κάθε μεγάλη εκδήλωση στις ΗΠΑ Και πρόσφατα την απολαύσαμε στη βραδιά των Όσκαρ! Χρησιμοποιεί φανατικά τα social media και είναι ιδιαίτερα ενεργή σχεδόν σε όλα.

Ένα από τα αγαπημένα της αποσπάσματα, από ρήσεις που γίνονται viral στα social media, μοιράστηκε η Μαρία Μενούνος με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και έχει να κάνει με την επιτυχία.

Διαφήμιση

Η Μαρία Μενούνος έγραψε:

Η καλύτερη ευκαιρία, αν θέλεις να ανέβεις στην κορυφή είναι να παραδοθείς στη μοναξιά, να μην φοβάσαι τίποτα και να δουλέψεις σκληρά.

Ένα πράγμα που θα ανακαλύψεις είναι ότι η ζωή βασίζεται λιγότερο σε αυτά που έχεις μάθει και πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζεις σε αυτά που έχεις μέσα σου από την αρχή.

Τώρα, γιατί όλα αυτά τα μοιράστηκε μαζί μας με υγρά μαλλιά, κανείς δεν κατάλαβε! Θα τα έβρεξε και θα της ήρθε η έμπνευση. Δεν εξηγείται αλλιώς

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Η Joy Corrigan δεν είναι μόνο πόδια. Υγρή και διάφανη στα δείχνει στο πιάτο. Φωτογραφίες

Ελένη Φουρέιρα: ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΤΙΕΝ. Οι φωτογραφίες που κατέβασε το Instagram