in

Αθηνά Οικονομάκου: Σε νέο τηλεοπτικό ρόλο έκπληξη στο ΣΚΑΙ

Το γνωστό μουσικό παιχνίδι «Masked Singer» ήταν στο προγραμματισμό του ΣΚΑΙ εδώ και δύο χρόνια. O κορωνοϊός όμως και το γεμάτο πρόγραμμα στη prime time, καθυστέρησαν την παραγωγή του.

Το «Masked Singer» τώρα όμως επιστρέφει δυναμικά και ξεκινάει διαδικασίες προκειμένου να βγει στον τηλεοπτικό αέρα μέσα στην άνοιξη.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος τα τελευταία 6 χρόνια είναι από τα σταθερά πρόσωπα του καναλιού. Παράλληλα, η Αθηνά Οικονομάκου έχει δεχτεί πρόταση για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του νέου show.

Μέχρι στιγμής, τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί για την κριτική επιτροπή είναι αυτό του Νίκου Μουτσινά και του Θοδωρή Μαραντίνη. Τα δυο νέα πιθανά πρόσωπα που ενδέχεται να συμπληρώσουν την κριτική επιτροπή είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Οικονομάκου, σε συνέντευξή της στο παρελθόν, έχει παραδεχτεί ότι έχει δεχτεί προτάσεις προκειμένου να παρουσιάσει μια εκπομπή, αλλά καμία δεν ήταν αυτό που θα ήθελε. Το “The Masked singer” όμως μάλλον είναι πιο κοντά σε αυτό που της ταιριάζει, μιας και τα γυρίσματα του show θα είναι μόνο δυο φορές την εβδομάδα και εκεί θα βρίσκεται και ένας από τους καλύτερούς της φίλους, ο Νίκος Μουτσινάς.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου: Με ερωτική διάθεση και τριαντάφυλλα, ποζάρει και «ρίχνει» το Instagram

Βίκυ Κουλιανού: Σε παλιό οικοδόμημα της Αθήνας με ροκ ντύσιμο, αναλογίζεται την σκληρή εποχή που διανύουμε