in

Φωτογραφία: Έτσι βούλωσε στόματα η Έλενα Παπαρίζου – Κατέβασε την τιράντα και πέταξε μπouστο


Κοινό, συνάδελφο καιι δημοσιογράφοι έχουν φερθεί στην Έλενα Παπαρίζου όλα αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο τρόπο. Η Έλενα με τη νίκη της στη Eurovision μπήκες στην καρδιά όλων των Ελλήνων και με την ευγένεια της δεν πpoκάλεσε ποτέ!

Ακόμα και αν έπρεπε κάποιος να σχολιάσει κάτι αρνητικό πάντα έσφαζε με το βαμβάκι

Διαφήμιση

Η Έλενα Παπαρίζου ποτέ δεν άκουγε κάτι αρνητικό με εξαίρεση ελάχιστες φορές τα κιλά της . Σε διάφορες περιόδους της ζωής της την κατηγόρησαν ότι είχε μερικά παραπανίσια κιλά από αυτά που την είχαμε συνηθίσει.

Για να βουλώσει τα κακά στόματα η Έλενα Παπαρίζου εκείνες της περιόδους που και που δημοσίευε φωτογραφίες της της στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram για να αποδείξει ότι ότι ακόμα και τροφαντή, όπως την έλεγαν, να γίνει κάποια πράγματα όπως οι καμπύλες της, παραμένουν σταθερά.

Η Έλενα Παπαρίζου στη συγκεκριμένη φωτογραφία φοράει ένα μαύρο κορμάκι, το οποίο έχει πάνω του κεντημένα πολλά αστέρια.

Αυτά κάνουν παρέα στο τατουάζ-αστέρι που κοσμεί τον αριστερό γλouτό της Έλενας. Όλα τα λεφτά όμως είναι η πόζα της, αφού με το ένα χέρι κατεβάζει την τιράντα για να φανεί το “ξεχειλίζον” στήθoς της και το άλλο το έχει στη μέση της, ενώ η πλούσια κόμη της έχει καλύψει το μπoύστo της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Και κλάμα ο παίκτης ριάλιτι: Ξέσπασε στα κλάματα σα μικρό παιδί μόλις άκουσε την απόφαση για… τη μπουζού

Γιασμίν Μπλιθ: Την Πάμελα Άντερσον την παρακολουθείς – Πώς ειναι σήμερα η μελαχρινή του Baywatch;