in ,

Νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση ξυλοδαρμού ηθοποιού από τον Πέτρο Φιλιππίδη! «Στο τέλος της σεζόν έγινε το χειρότερο»

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης συμπρωταγωνιστούσε με τον Φιλιππίδη στην παράσταση «Φον Δημητράκης» όπου φέρεται να χτυπούσε άσχημα έναν ηθοποιό, περιστατικό για το οποίο έγινε καταγγελία. Ο Σκιαδαρέσης, μιλώντας στο MEGA, είπε πως ήταν παρών την ώρα του συμβάντος και χρειάστηκε η επέμβαση των συναδέλφων του προκειμένου να γλιτώσουν τον ηθοποιό στον οποίο επιτέθηκε ο Φιλιππίδης!

««Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον […] και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα» είπε χαρακτηριστικά ο Σκιαδαρέσης, ο οποίος πρόσθεσε πως «αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια».
Χτυπούσε τον ηθοποιό επί δύο χρόνια, λέει ο Γεραρής
Οπως κατήγγειλε ο δικηγόρος του θύματος, κ. Γεραρής, τα περιστατικά ξυλοδαρμού διήρκησαν δύο χρόνια, όσο κράτησε δηλαδή η παράσταση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο εν λόγω ηθοποιός ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση προτού κληθεί να συμμετάσχει στην παράσταση και ο Πέτρος Φιλιππίδης τον προειδοποίησε «μεταξύ σοβαρού κι αστείου» ότι θα τρώει ξύλο σε μια συγκεκριμένη σκηνή.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τον Γιώργο Γεραρή, υπάρχουν 9 μάρτυρες που θα καταθέσουν κατά του Πέτρου Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Στο τέλος της σεζόν έγινε το χειρότερο. Κάποια μέρα στα καμαρίνια, προφανώς είχε τα νεύρα του ο κ. Φιλιππίδης, υπήρξε μια συζήτηση μεταξύ του εντολέα μου και άλλων ηθοποιών. Ο Φιλιππίδης ρώτησε “τι λέτε εδώ”, του απάντησε μια ηθοποιός “να, λέμε πού θα πιούμε καφέ”. Αυτός θεώρησε ότι λέει ψέματα, τούς κάλεσε τους 3-4 στο καμαρίνι του και άρχισε να τους τα ψέλνει και τους είπε να του ζητήσουν συγγνώμη. Ο εντολέας μου αντέδρασε, του είπε “δεν έχουμε κάτι για να σου ζητήσουμε συγγνώμη” και τότε ο κ. Φιλιππίδης σηκώθηκε, τον άρπαξε από τον γιακά, τον πήγε ως την πόρτα, του έριξε μια γροθιά και τον πέταξε έξω και του έκλεισε την πόρτα στο πρόσωπο. Ο εντολέας μου φώναξε “αυτό δεν θα περάσει έτσι” και τότε ο κ. Φιλιππίδης άνοιξε την πόρτα και τον πλάκωσε στο ξύλο. Με γροθιές, κλωτσιές. Ηταν μπροστά όλος ο θίασος, έχουμε 9 μάρτυρες».

Καταλήγοντας, μάλιστα, ο δικηγόρος είπε ότι έχει γίνει δέκτης πλήθους καταγγελιών και πως υπάρχει μία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη «που αφορά πράξη ποινικώς κολάσιμη, που δεν έχει παραγραφεί».

O Φιλιππίδης έχει απαντήσει προς το παρόν με εξώδικο για τις καταγγελίες, χαρακτηρίζοντάς τες «ψευδείς και συκοφαντικές».

Πηγή: iefimerida.gr

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Στους 20 βαθμούς το θερμόμετρο σήμερα στη Θεσσαλονίκη!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ τα rapid tests στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη: Πυλαία Δευτέρα 1/3 Πανόραμα Τρίτη 2/3 Δωρεάν και με ασφάλεια!